Къде в Пловдив??? - 111

• 16 360
  • 439
  •   2
Отговори
# 30
Здравейте, прецака ми се един бар стол, ще се пробвам да го спася, но ми трябва заварчик, някъде в Тракия или Кършияка, имате ли идея да има?

# 31
Аз бих търсила майстор на ковано желязо. Има в успоредната преди КАТ. В сърцето на махалата. Носила съм там да ми точат брадва, тесла...знам, че и заварки правят.
https://maps.app.goo.gl/8641kVjtsj343A2t6?g_st=ac

# 32
Здравейте, къде в Пловдив има куку магазин? Конкретно търся пърдяща възглавничка. Намирам налични само онлайн, където доставката ще ми излезне повече от самата поръчка.

# 33
  • Пловдив
Препоръка за печат на пластмасови коледни топки?

# 34
Трябва ми някакъв телефон за информация на БНБ Пловдив. В сайта им не намирам, в Гугъл намерих един, който постоянно казва, че абонатът е изключил телефона си Grinning  Искам да ги питам дали приемат монети, ако да каква е комисионната и как трябва да са сортирани.
Някой да дали може да ми помогне с информация?
Номерът, който намирам е 088 241 1784

# 35
  • Пловдив
Хоп-Троп!, не знам колко са ти монетите, но на машинката в Метро не иска да са сортирани. Но трябва да пазаруваш там.
Жената на колегата работи в БНБ на Ягодовско шосе, не знам защо мисля, че там не работят с граждани. Имали нов офис някъде на Асеновгладско, обаче не намирам нищо в нета.

# 36
  • Пловдив
Машинките в двата Метро НЕ работят и не се знае дали ще бъдат оправени /според служителите не/.
В Кауфланд е махната преди около месец.
Други машинки за монети няма.
Така че въпросът си е съвсем актуален, ако някой има отговор, нека сподели. От сайта на БНБ излиза, че едва ли не монетите ще могат да се приемат безплатно само в София, което е безумно, но и не намирам отговор къде в Пловдив /дори срещу такса/ мога да ги предам.

# 37
Да, точно такава информация търся. Къде евентуално приемат и срещу каква комисионна. Преди в БНБ приемаха, но имаха изисквания разни. Сега обаче никаква достоверна информация не намирам, нито някакъв контакт.

# 38
  • Пловдив
Боя за коса Seri, някъде в Тракия дали продават?

# 39
В неделя сутринта в Метро до SPS работеше машината за сортиране на монети. Поне четирима чакаха в 8.30 сутринта. Ваучерът е валиден 30 дни за пазаруване в Метро, може да се удължава.

# 40
В магазините за домашни потреби продават ли капачки на винт с диаметър 4,3 см? А в Кауфланд дали има?

# 41
  • Пловдив
В момента в банките би трябвало да приемат всичко без такси като вноски по сметка. Питайте и там.

# 42
  • Пловдив
В неделя сутринта в Метро до SPS работеше машината за сортиране на монети. Поне четирима чакаха в 8.30 сутринта. Ваучерът е валиден 30 дни за пазаруване в Метро, може да се удължава.
Явно сме минали точно след тях.

# 43
В магазините за домашни потреби продават ли капачки на винт с диаметър 4,3 см? А в Кауфланд дали има?
Малки капачки туистоф има със сигурност във фирма Херос, срещу стъкларския завод. Те са производител, не знам обаче дали търгуват на дребно. В Кауфланд, Лидл и на други места обикновено има за стандартни буркани от 0.72 мл.

# 44
Кло, благодаря! А дали капачките от малките шишета със сок (например морковен) биха паснали?🤔
Мен също ме интересува къде могат да се обменят левове (стотинки нямаме чак толкова) и дали някъде в Пловдив може да се направи безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт