Къде в Пловдив??? - 111

• 16 392
  • 439
  •   1
Отговори
# 420
В същия клон на Пощенска банка онзи ден са върнали приятелка, искала да обмени пари, казали са й, че ако не е клиент на банката, не могат да я обслужат. Беше отвратена от атмосферата (викове, говорене на "ти" на клиентите) , каза че било все едно си на селски битак...

# 421
Значи няма такса, а просто отказват да те обслужат...🤪 Никога не са ми говорили на "ти" в банка.🤐

# 422
  • Пловдив
За отказ да те обслужат също може да се подаде жалба. както и за грубото отношение и говоренето на ти. Ни си спестявам тези движения. Най-малкото е, че се извиняват.

# 423
Най- добре влез и лично си ги питай ти като са до теб пък съвсем нищо не губиш. Едни ги обслужват, други не всеки ден е различно навсякъде.

# 424
Много неприятно с такова отношение. Безобразие направо! Ела в "нашия" клон на ЦКБ на Янко Сакъзов. Няма хора, няма такса, има евро.
Като се сетя в ДСК каква ужасия беше и още е с монетите и как тези жени не се нацупиха, не повишиха тон, по всякакъв начин се опитват да помогнат и да си свършат работата.
За клона на ДСК с машините за монети говоря, на центъра.

# 425
Морковелка, наблизо са ми, но обикновено минавам транзит оттам, защото имам покупки от Лидъл или Кауфланд...😅

# 426
Не сме търсили как е по другите банки, но факт, тази сутрин мъж ми го обслужили към клона, където ходи за няма и 30 мин. Немалка сума стотинки са взели, за следващ прием и обмен има насрочена дата

# 427
😀 ми първо там ще влезеш и тогава в Кауфланд 🤭

И аз онзи ден ходих за касичката монети,  имаше няколко човека, но си бяха за лични неща, вадеха карти на децата си тинейджъри. Малко се чакаше заради това, а не заради обмяна на пари. На касата можеш директно да си внасяш левове по сметката, но ако искаш обмен трябва да минеш през бюрата и служителите да ти изготвят бележка. Това във Фибанк на Капитан Райчо. Нямат машина за монети,  сами си ги броят, не са ми мрънкали, но моите бяха едри и бързо стана.

# 428
Току- що си смених левовете от портмонето,случайно минавайки през ЦКБ в Мол Марково тепе. Не съм клиент на банката,само лична карта ми искаха,за д аоформят бордерото. Нямаше хора и за минута минах. Служителят каза,че предни дни е имало голям наплив. Машина за монети имало в техния клон на бул  България до трето РПУ. Всеки пълнолетен може да си смени там.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 22:14 от Трапезица

# 429
  • Пловдив
Докато сме на тема банки...
Някой знае ли ДСК на "Х. Г. Данов" с какво работно време са в събота?
В списъка на банките, които ще работят всяка събота приз януари са, но не открих работното време...
Миналата събота ходих към 14:30 е вече бяха затворили.

# 430
  • Пловдив
Момичета, докато сте на тема банки и пари, я кажете, къде събират жълти стотинки за някаква кауза? Че имам посъбрани,но не знам къде да ги занеса...

# 431
Днеска вече има фактури за плащане на EVN. За четири дена успяха Simple Smile

# 432
Аз в каузи, където отивам изсипвам стотинките и се чувствам съпричастна - не вярвам.
Това не са пластмасови шишета и капачки, а пари в кеш.
Къде реално ще отидат бог знае.

# 433
  • Пловдив
Момичета, докато сте на тема банки и пари, я кажете, къде събират жълти стотинки за някаква кауза? Че имам посъбрани,но не знам къде да ги занеса...

В Кауфланд има кутии. Аз смятам да пусна последните си монети там. Голямата част ги "обмених" още през ноември в метро, но в офиса изскочиха разни левчета.

# 434
  • о`майна лунна нощ е

В сградата на съда на бул. "6-ти септмеври" и на двата входа до охраната има буркани на кампанията Жълти стотинки. Моите предадох там. За да им разрешат да поставят такива в съдебната палата, със сигурност са минали проверка и не са измамници.
Ето я и страницата им - https://stotinkite.com/

ПП - такива буркани има и в помещенията адвокатската колегия в Легис център /срещу съда/ на бул. "6-ти септември" № 152, ет.3. Сградата, където се помещават Търговският и имотният регистър.

ПП - по споделено от позната, в банката, която е на партерния етаж на Легис центъра обменят без проблем левове. Не се чакало изобщо, ставало бързо. Информация, в случай, че решите да се отървете и от наличните.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 09:19 от `ТуиГ

Общи условия

Активация на акаунт