Къде в Пловдив??? - 111

• 16 392
  • 439
  •   1
Отговори
# 15
Някой може ли да каже дали до Руската църква в Смирненски е оградена цялата поляна, където преди беше мястото за цирк? Само откъм алеята на бул. "Свобода" забелязах, че са оградили с метални плоскости докрая...🙄
Има ли в града обществена пералня на самообслужване (друга освен тази, която ми излиза някъде около "Гладстон")?

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 09:13 от dolce miele

# 16
Първо оградиха откъм линиите и после минаха по Свобода, така че-да, нещо голямо се задава.

# 17
  • Пловдив
Продават ли някъде керамични плочки с номер,украсени  ( виждала съм такива по фасади на къщи) . Искам да видя на живо. Или някой ако е поръчвал от сайт и е доволен ,моля да ми пусне линк.

Аз си купих като бях в Италия Simple Smile,но се сещам и за тези :

https://terrabagra.com/bg/catalog/i1/%D0%9A%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0 … %D0%BC%D0%B0.html

YoanaCeramade Йоана Керамейд   https://www.facebook.com/share/1ZwGF76zhz/

# 18
  • Пловдив
За чело и интервенции по лицето препоръчвам д-р Кондакова.

Някой случайно да работи в Кауфланд да ми съдейства за едно ферари от количките hot wheels, които са на брошура тази седмица? Търгашите не знам кога са ги обиколили, но в Кауфланд Тракия, Цариградско шосе и Брезовско шосе 1 нямаше, уж имало в Кичука, но и там са свършили, че пратих една позната да провери.

# 19
Първо оградиха откъм линиите и после минаха по Свобода, така че-да, нещо голямо се задава.
Жалко! Мислех си, че поне това място няма да пипат...🤨

# 20
Това ще строят "Галакси инвестмънт" на "Свобода": https://iconica.bg

# 21
Хм, изглежда ми ужасно стъклено.🤨 А за цирк място няма ли да има в квартала (не се сещам за друго подходящо)?
Някой влизал ли е скоро в магазина тип 1 лев до медицинските общежития? Има ли избор на свещи за торта за рожден ден? В Пепко и в Кауфланд не ме.истройват. Ако се сещате и за други места в Смирненски, където има избор, ще се радвам.

# 22
В китайския м-н под к-кс "West point" трябва да има.

# 23
А в Лекси?

# 24
Благодаря, ще погледна какво имат! А в ДМ и Лили дали има свещи за торта?🤔

# 25
В ДМ има, не особено богат избор, за Лили не знам.

# 26
  • Пловдив
Деси, може ли снимка на количката? Не обещавам, че ще намерим, но ще попитам една позната, но отдавна моите деца надраснаха тази възраст и не съм сигурна, че съм разбрала правилно.

Аз пък съм в дълбока чуденка: в мол Пловдив, в магазина за часовници, който е до този на Сваровски, до вратата вляво има перлени бижута, по- специално гривни. Някой знае ли коя марка са?

# 27
Къде по центъра продават топли ватирани пижами на Ареал  или друг производител  ? Благодаря!

# 28
Има ватирани пижами във фирмения магазин на Ареал на Брезовско шосе, на спирката на автобусите, от към паркинга на Кауфланд. Аз обаче не съм доволна от трикото им, което използват, точно дебелото много се свива.
Иначе съм виждала по центъра да предлагат марката в магазина за бельо, в подлеза на Чифте баня.

# 29
  • filibeto-maina:)
В предишната тема една дама търсеше от къде да си поръча риба за вкъщи.
Първо съм вземала от Смирненски до т- маркет, беше добре и цена и вкус, докато един ден не взехме стара претопляна риба сигурно три пъти.
Сега започнахме от Златна рибка в Каменица, малко като че ли с два лева е по скъпа, но пък е наистина прясно качество поне за сега и голямо разнообразие на рибни ястия.
От кюфтенца до супи.

Общи условия

Активация на акаунт