Къде в Пловдив??? - 111

• 17 434
  • 457
  •   2
Отговори
# 105
  • Пловдив
Не виждам как 100% от сумата ще отиде за някоя кауза. Един календар излиза от печятницата на оклоло 4-5 лв.

Тон бонбон или някой детски център за рожден ден на тригодишно дете.

Принципно пердетата навсякъде са на метър, Юск не ги броим. Шиенето е по желание.

# 106
  • Пловдив
Повечето организации за животни ползват 100% средствата, за малките герои също. Често фотографи и печатници им съдействат за направата. Просто не желая да поръчвам онлайн и да платя почти 50% от календара за куриерска такса.

# 107
  • Близко съм
Добър вечер, къде в Кючука, или около събота пазара мога да си поръчам постна питка за Бъдни вечер?

# 108
Здравейте,
Някой дали е засичал в града да се продават комплекти за рисуване по номера?
За това говоря: https://stativi.bg/risuvane-po-nomera-pobeditel-40h50sm?utm_medi … 91nVEUfE2jVBVuYsw

# 109
  • Пловдив
В книжарници съм виждала.

# 110
  • Пазарджик
Здравейте,
Някой дали е засичал в града да се продават комплекти за рисуване по номера?
За това говоря: https://stativi.bg/risuvane-po-nomera-pobeditel-40h50sm?utm_medi … 91nVEUfE2jVBVuYsw
В Ориндж със сигурност има.Дъщеря ми преди седмица си купи и бяха по -евтини от посочените в сайта.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 11:01 от maria1986

# 111
О, много ви благодаря 🩷

# 112
  • Пловдив
Вендузи за масаж къде да търся? В аптеки не намерих, в ДМ също...нейде из Тракия дали има?

# 113
  • Пловдив
Едно време силиконови купувах от аптека.
Сега последно поръчах от Тему.

# 114
  • Пловдив
Вендузи за масаж къде да търся? В аптеки не намерих, в ДМ също...нейде из Тракия дали има?
От магазин "Самоздрав" съм купувала в комплект две силиконови. (намира се на ул. "Иван Вазов", срещу "малката Лиляна")

# 115
  • гр.Пловдив
Пандора - гривна и талисманче, къде има из Пловдив?

# 116
  • Пловдив
Пандора - гривна и талисманче, къде има из Пловдив?
в Моловете мисля има.

# 117
  • Пловдив
В МОЛ Пловдив и Марково тепе със сигурност.

# 118
Здравейте. Търся целофанени опаковки за еднократна употреба (все едно ще опаковам единични бисквити вътре).
До входа на Четвъртък пазара имаше такъв магазин, но вече 3 пъти в последния месец минавам оттам и е затворен.
Някакви идеи къде да намеря утре такива?

# 119
На Данаил Николаев под блока, който е срещу Ривиерата (дето я няма вече) има магазин (гараж), в който продават всякакви пликчета.

Общи условия

Активация на акаунт