Къде в Пловдив??? - 111

• 17 142
  • 453
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Имам нужда от осветителни тела за хола. Къде ще ме насочите? 🍀
Бл. 1100 в Южен има склад. На мен ми е под носа и купувам от там крушки. От там са ми и полилеите.
Иначе като тръгнеш от Бриколажа по 6ти септември вдясно, посока Адата.
В Практикер има много, в Рила също.

# 196
Здравейте, от къде мога днес да взема за вкъщи прясно приготвена риба?
По принцип сме взимали на място от Златна рибка, но днес не работи.

# 197
  • Пловдив
Този склад в Южен дали работи днес?
Аз харасех полилеи от Айко, но бих разгледала и други, ако открия по-бюджетен вариант.

Къде могат да се поръчат станимашки сарми, може и някой, който прави вкъщи? Няколко години взимах от жена в Асеновград, но миналата година не бяха ок.

# 198
  • Пловдив
Складът днес не работи.
В магазина за готова храна на спирката срещу общината в южен продават станимашки сарми, но не съм купувала. Ние си ги правим сами. 😊

# 199
  • Пловдив
Здравейте, от къде мога днес да взема за вкъщи прясно приготвена риба?
По принцип сме взимали на място от Златна рибка, но днес не работи.
Ресторант Рибарника 🍀

# 200
  • Пловдив
Търся къщичка за ядене.

# 201
Здравейте. Сещате ли се за магазин където продават мармалад на калъп ? Трябва ми за слепване на меденки. Търсих в Триумфа , там има попримцип, но два дни подред липсваше. Cry

# 202
Търся къщичка за ядене.
В икеа има комплект с готови части, които да сглобите в къщичка, ако ви устройва този вариант.

# 203
Здравейте. Сещате ли се за магазин където продават мармалад на калъп ? Трябва ми за слепване на меденки. Търсих в Триумфа , там има попримцип, но два дни подред липсваше. Cry
Фреш маркет, Слънчеви лъчи.

# 204
Фреш маркет, Слънчеви лъчи.

Благодаря 🎄🎄🎄

# 205
Фреш Маркет щях да предложа и аз. Възможно е да има и в Сани, в Лекси.

# 206
Търся къщичка за ядене.

В Лекси има няколко вида къщички и влакче.

# 207
Здравейте, малко е късно за питане, след като закупих пакета, но не се сдържах като видях промоцията.

Някой има ли мнение за VIM Studio Пловдив? Посещавал ли е лично?

Никога досега не съм ходила на лазерна епилация, просто защото не ми се рискуваха парите. Но снощи видях тази оферта, която е до днес и не се сдържах: https://vim.bg/product/birthday-paket-ot-6-protseduri-lazerna-ep … alen-intim-zheni/

# 208
Сестра ми е много доволна от тях. Ходи в това студио, което се намира на Васил Априлов близо до 2-ро РПУ.

# 209
  • Пловдив
Момичета, аз малко окъснях, но да питам дали можете да ми препоръчате къде мога да си купя гуми и да оставя летните на хотел? За предпочитане Кършияка.

Общи условия

Активация на акаунт