Къде в Пловдив??? - 111

• 16 594
  • 441
  •   6
Отговори
# 300
Някои линии приемат центове, но повечето отказвали, само левове приемат.
За 15;17; 20 и нещо и още 2-3, но не ги запомних не приемали евро ценове. На знам дали всички автобуси по линията или конкретни само.

# 301
Линиите обслужвани от Петко Ангелов приемат и евро. Но апелът е да се подготвят точни суми. За януари 0.51€, след това 0.5€

# 302
  • Майничка
Момичета, тъй като съм от Асеновград и не ми се ходи да бия път напразно -молбата ми е ,ако някой е минавал през Главната днес може ли да ми каже дали пред Тавекс има пак опашки, не ми се чака заради хората юрнали се да обменят евро срещу левове. Благодаря на всеки, който реши да ми даде информация!
Току-що минах оттам, опашката беше малко преди ъгъла на сградата.

# 303
Благодаря много! Ще го оставя за друг ден !

# 304
Здравейте, интересува ме жена, която в домашни условия приготвя или пък място, на което да се приготвят плата с различни видове сладки и соленки.

# 305
Здравейте,

Да ми препоръчате часовникар някъде около центъра или Кичука/Остромила. Трябва ми за смаляване на часовник.

Предпочитам да е някое малко местенце отколкото голям бижутерски магазин/верига.

Благодаря

# 306
  • Пловдив

Да ми препоръчате часовникар някъде около центъра или Кичука/Остромила. Трябва ми за смаляване на часовник.
Предполагам става дума за скъсяване на верижката?
Зад спирката на Понеделник пазара,от страната на центъра. По едни стълби се качваш до ателието. Там са ми скъсявали.

# 307
  • Пловдив
До парк Белите брези има часовникар.

# 308
И на мен ми трябва, за смяна на батерия. Опитах сама са си махна капачето, но не успях и се отказах.

# 309
  • Майничка
...
Предполагам става дума за скъсяване на верижката?
Зад спирката на Понеделник пазара,от страната на центъра. По едни стълби се качваш до ателието. Там са ми скъсявали.
Мисля, че този часовникар пак слезе в подлеза, точно до рисуваното стъкло.

# 310
И на мен ми трябва, за смяна на батерия. Опитах сама са си махна капачето, но не успях и се отказах.
Препоръчвам Ru watch на малката главна след Детмаг посока моста(около магазин Петек).

# 311
Линиите обслужвани от Петко Ангелов приемат и евро. Но апелът е да се подготвят точни суми. За януари 0.51€, след това 0.5€
Сутринта се качих на 27. Билетът ми струваше 50 цента. Шофьорът каза, че имат разпореждане да струва толкова. Да не се налага да връщат дребни. Нямам вече налични левове.

# 312
  • Пловдив
Къде около Първо районно има книжарница? Трябва ми монетник.

# 313
  • Пловдив

До кметството има една.
В кауфлад дали няма да има ?

# 314
  • Пловдив

До кметството има една.
В кауфлад дали няма да има ?
срещу Пощата намерих.

Общи условия

Активация на акаунт