Къде в Пловдив??? - 111

• 16 559
  • 440
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте! Мнение за тортите на сладкарница "Комплименти"? За рожден ден ще ми е необходима и няма да е нещо помпозно, а с фотопринт.

# 316
Здравейте, търся и аз вкусни торти.
В сладкарница Неделя сега гледам сайта, все цени за големи стандартни, сигурно ще питам на място
Трябва ми не много голяма торта

# 317
Дами,
Тортите на Дидилишъс са вкусни и пресни, прави ги технолог-сладкар Relieved
За повод могат да се поръчат и с фотопринт.
https://maps.app.goo.gl/y6YjszjpTiFxRK1o9

Здравейте, търся и аз вкусни торти.
В сладкарница Неделя сега гледам сайта, все цени за големи стандартни, сигурно ще питам на място
Трябва ми не много голяма торта
Здравейте! Мнение за тортите на сладкарница "Комплименти"? За рожден ден ще ми е необходима и няма да е нещо помпозно, а с фотопринт.

# 318
  • Пловдив
С многократен опит - Пекарната на Дани.
https://www.facebook.com/share/17xnfVfk2E/?mibextid=wwXIfr

# 319
  • Пловдив
почиват до 9-ти обаче.

# 320
  • Пловдив
Така е.

# 321
В Пепко продават "портмонета" с цип - за мен са си точно за монети, едни такива тумбести като малко несесерче. Много са ми удобни.
От сладкарница "Мон Шери" сме поръчвали за последно торти, но не скоро - бяха вкусни.

# 322
Здравейте, искам да си сложим  spc настилка, среден клас, клик система, някой има ли добри отзиви за магазин или склад, в който се продават такива настилки?

# 323
В Бриколаж и Практикер съм ги виждала, когато търсихме настилки. Нямам личен опит с такива.

# 324
Присъединявам се към добрите думи за Пекарната на Дани. Когато качеството и външния вид имат значение. Уютно място встрани от клишетата.

# 325
Пекарната на Дани в бившия Младежки дом ли се намира? Зад градската градина?

# 326

Да, точно там е.

# 327
Да,срещу паметника на Филип Македонски на паркинга,до Изипей. Малко встрани от бетонната колона . Имат фейсбук страничка,на която отговарят,но аз съм се обаждала и по телефона.

# 328
Може ли да се стигне пеша от ул. "Царевец" (магазин Сани) до Транспортна болница?🤔 Виждат се някакви прегради, но не мога да разбера след тях какво следва, тротоари за пешеходците има ли?

# 329
Здравейте, мили дами! Къде в Пловдив има компетентни и любезни служители в клон на Уникреди Булбанк. Опитах се да изясня питането си чрез Кол Центъра на банката, но двама агенти не успяха да ми дадат никаква конкретна информация и "проверяват" в момента, щели да ми звъннат по-късно, но нямам надежда честно казано. Става въпрос за лимит на депозиране на каса и банкомат без да се изисква произход и потенциални такси, ако някоя от вас скоро се е сблъскавала, ще съм много благодарна, ако може да сподели някаква информация. Опитах се да разгадая информацията от сайта им, но нещо не успях. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт