Къде в Пловдив??? - 111

• 16 555
  • 440
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
По закон, не трябва да искат произход до 10 хил. лв., но Уникредит май не се съобразяват с това. На банкоматите приемат по 40 бр. банкноти, но може да се депозира на няколко пъти.
Такси за депозиране в момента не би трябвало да взимат в никой клон. Но в банките е лудница.

# 331
Може ли да се стигне пеша от ул. "Царевец" (магазин Сани) до Транспортна болница?🤔 Виждат се някакви прегради, но не мога да разбера след тях какво следва, тротоари за пешеходците има ли?
Да, може. Има си тротоари и стълби, които минават под моста.

# 332
Благодаря!

# 333
  • Пловдив
Здравейте, мили дами! Къде в Пловдив има компетентни и любезни служители в клон на Уникреди Булбанк. Опитах се да изясня питането си чрез Кол Центъра на банката, но двама агенти не успяха да ми дадат никаква конкретна информация и "проверяват" в момента, щели да ми звъннат по-късно, но нямам надежда честно казано. Става въпрос за лимит на депозиране на каса и банкомат без да се изисква произход и потенциални такси, ако някоя от вас скоро се е сблъскавала, ще съм много благодарна, ако може да сподели някаква информация. Опитах се да разгадая информацията от сайта им, но нещо не успях. Благодаря предварително!
Скоро позната сподели, че на дъщеря И, при внасяне на 1000лв на банкомат и е задал въпрос за произход на парите. Но това в София. Иначе в клона им на Васил Левски посока Новотела има една дама с черна коса на каре подстригана, тя е много наясно с информацията.

# 334
Този клон нали?
Скрит текст:

# 335
В момента при всеки депозит над 500 евро мисля, че изискват произход на средствата. Ако е на гише в банката е по-висока сумата и не се изисква произход на парите. Ако ще посещавате клон на банка, проверете дали е касов или безкасов, защото в този случай ще трябва да отидете до друг клон, ако изисква касово действие на гише (клона на УниКредит срещу библиотеката на Иван Вазов е безкасов, този до партийния дом е касов-поне преди НГ бяха така).

# 336
  • Пловдив
Този клон нали?
Скрит текст:

Да, същият.

# 337
  • Пловдив
Докато сме на тема банки, дали има големи опашки за внасяне / обмяна на левове?
За ДСК на центъра по-конкретно се интересувам, но и другите клонове на ДСК ще ми свършат работа.

Нещо странично - имам още левове в брой, но като плащам с левове ми връщат в левове. Така само се въртим в кръг. Затова обмислям да ги обменя.

# 338
Като се получат първите пенсии и заплати в евро, ще се нагласят нещата и оборотът.
Чувам и чета, че в момента навсякъде по банките опашките са километрични.

# 339
Здравейте, дами! Бърз ъпдейт от моя страна, успях да се свържа с кол центъра на Уникредит межувременно. За внасяне на каса до 9700 лева или 5000 евро е без доказване на произход и без такса до юни, на банкомат може да се депозира само евро - до 1500 без произход и без такса също. Надявам се да е полезно като информация.

# 340
  • Пловдив
Във всички банки ли са опашките? Аз не мога да си активирам мобилното към Уникредит, иска ми снимка на ЛК, после не я приема и не става и не става. Мислех да ходя до клон на банката, но съм в болница, трябва да излизам и се надявах да свърша бързо. Но май няма да стане като ви чета.

# 341
  • Пловдив
В ЦКБ на ул. Бетовен днес, преди обяд, нямаше опашки. Бях там, за да си взема карта и беше съвсем спокойно.

# 342
  • Пловдив
Мими, пробвай да звъннеш на номера за клиенти на Уникредит. Лошото е, че се таксува, но в края на октомври на мен така ми свършиха работата. Точно преди Истанбул смених телефонния апарат и активирането на мобилното приложение ми се опъна, та ми съдействаха веднага.

# 343
  • Euskal Herria
Благодаря за информацията! И аз смених телефона, точно си мислех, че ще трябва да звъня на Уни заради мобилното им приложение на новото устройство. Че аз съм и извън България, дано бързо се оправим. Засега ползвам стария телефон, дори и без сим карта.

# 344
  • Пловдив
Във всички банки е лудница. Или поне няколко, около които минах тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт