Къде в Пловдив??? - 111

• 16 548
  • 440
  •   2
Отговори
# 345
  • Пловдив
На БНБ на Скобелева майка цял ден има опашка. Ходих към майка към 12ч, след това към 16ч.
Вечерта към 18ч предполагам беше, ОББ на тракийската поликлиника имаше опашка.

# 346
А във всяка една банка ли мога да обменя пари без такса в момента или трябва да ходя в тази, на която съм клиент?

# 347
  • Пловдив
Къде да намеря крафт бира за подарък? Напр.комплект от 4, 6 бр...виждала съм някъде, ама...Thinking

# 348
  • Пловдив
Не би трябвало да взимат такса, ама и те си гледат интереса. Знам, че ОББ от няколко години взимат такса за обмяна и това ме отказа да ги ползвам. Клиент съм на Уникредит и миналата година ходих при тях да обменям малко пари - държаха нормален курс, а навсякъде другаде беше вече минимум 1,97 лева за евро.

Mystic woman, на "Отец Паисий" съм виждала магазин за бира, в който евентуално можеш да намериш нещо подходящо.

# 349
  • Майничка
Къде да намеря крафт бира за подарък? Напр.комплект от 4, 6 бр...виждала съм някъде, ама...Thinking
Магазинът на "Отец Паисий", преди пресечката на църквата "Св.Марина" и този на "Гладстон", до прясната паста.

# 350
В Йегерхоф имаше кошнички по 6, вземала съм преди 2-3 години.

# 351
Мими, пробвай да звъннеш на номера за клиенти на Уникредит. Лошото е, че се таксува, но в края на октомври на мен така ми свършиха работата. Точно преди Истанбул смених телефонния апарат и активирането на мобилното приложение ми се опъна, та ми съдействаха веднага.

Чрез  прозвъняване през приложението 0700 подобни номера не се таксуват (с такава идея е създадено и самото приложение) - днес го използвах, за да звънна на Уникредит и по принцип звъня на всякакви 0700 номера така без допълнителни таксуване.

# 352
От кога не се таксуват номера с 0700? Последно, когато се свързах с такъв номер, точно на банка ме таксуваха.
В ЦКБ до УХТ няма жив човек по цял ден. Днес над 10 пъти минах по различно време.
Ако искате ще ги питам за обмяна на левове, курс и такси, ако не си клиент на банката. Не помня кой пита.
Аз утре ще ходя, за да видя дали не могат да ми развалят малко едри банкноти и малко монети да ми дадат.

# 353
  • Пловдив
Крафт бира от малка пловдивска пивоварна има в лекси, хладилна витрина до рибите

В банките трябва да обменят на фиксирания курс и без такса. Аз бих изчакала лудницата да премине.

# 354
Един път влезнах в първата банка по пътя ми да обменям чужда валута. Охраната на входа ме пита за какво съм и дали съм техен клиент,  като чу какво искам и че не съм техен клиент ме прати в моята банка.
Та затова питам. Според мен в момента трябва да обменят пари и на хора, които не са техни клиенти, ако не искат да ги внасят по сметките си, но знам ли им политиките.

# 355
УниКредит на Иван Вазов до Военния клуб обменя на всички и безлимитно, за това днес следобед нямаха налично евро и чакаха инкасото - крайно неприятно за бизнес клиенти на банката, на който по тази причина им се блокира работата.

# 356
😀😀😀
В тази банка чичкото охрана ме прати да си ходя в моята, защото ще ми вземат голяма такса.
Не ми се ходи до офис на Фибанк, а се сдобих с касичка монети и затова питам.

# 357
  • Пловдив
Този клон нали?
Скрит текст:

А тук някой да има поглед как са опашките?

# 358
Здравейте! Има ли все още в някой от хранителните магазини работеща машина за монети?

# 359
Машина, която да брои стотинки няма вече никъде в магазините. Евентуално в офис на банка може да се обменят. Би трябвало големите клонове да разполагат с монетоброячни машини и да не е нужно сортирането им.

Общи условия

Активация на акаунт