Къде в Пловдив??? - 111

• 16 495
  • 440
  •   3
Отговори
# 360
  • Пловдив
Не всички банкови клонове имат каси. Затова явно там няма опашки.

# 361
Моя мъж е към фибанк, питал е в техен офис и са го уверили, че щом им е клиент ще вземат стотинките - сортирани, в следващите шест месеца

# 362
  • Пловдив
потвърждавам, че стотинките ги искат сортирани с опис от кои по колко - пак си ги пускат да ги преброят, де.
За Инвестбанк говоря.

# 363
  • гр.Пловдив
ОХХХХ, наистина имам крещяща нужда от помощ с този прословут наш рожден ден. Става на 14 сръдливата пубертетка. Всичко е тъпо и скучно, каквото предложа - кино, рисуване, ескейп рум. НЕ НЕ и НЕ.
Говори ми пак за наем на зала. Явно това е "вайаръл" сега.
Гледам и търся, ама намирам все огромни зали, и за мин 100 лв/час, което ми е малко уау......
Как празнуват вашите тинейджърки?

# 364
  • Пловдив
Как празнуват вашите тинейджърки?
Ходят да хапват суши в Хепи.
Вероятно и тази година ще е така.

# 365
  • Пловдив
Явно залите вървят толкова...предлагаха ми една на ул. Младежка 25 - 330лв. за два часа с анимация. Офертата е от септември.

# 366
Преди години Домът на науката и техниката даваха зали под наем на достъпни цени.
Иначе периодично ми излиза реклама на някаква Зала N 5 в Тракия, която е като заведение под наем, нямам идея за цена.
Пак в Тракия някъде има зала за каране на ролкови кънки и организират рождени дни, но повече подробности не знам.

# 367
За НТС е идея, но в Дома на техниката залите са оборудвани, била съм на няколко пъти на конференции там. Не виждам как биха станали за празнуване на рожден ден на тийн. Но навярно трябва да се провери на място.

# 368
Здравейте! От жп гара Пловдив през подлеза може ли да се  стигне до автогара Родопи?

# 369
  • Пловдив
Здравейте! От жп гара Пловдив през подлеза може ли да се  стигне до автогара Родопи?
да, винаги е можело.

# 370
То това е и единственият начин да се стигне пеша до там.

# 371
Забравих да пиша, че в ЦКБ внасянето на лева по сметка е без такса, на евро е с такса. Обмяната е безплатна за всички, без значение дали са клиенти на банката. Няма хора в нашия клон, евро има Simple Smile Ако някой е на зор на Янко Сакъзов е клона.

# 372
Във всички банки ли са опашките? Аз не мога да си активирам мобилното към Уникредит, иска ми снимка на ЛК, после не я приема и не става и не става. Мислех да ходя до клон на банката, но съм в болница, трябва да излизам и се надявах да свърша бързо. Но май няма да стане като ви чета.

Не знам в коя болница сте. Но в УМБАЛ св. Георги има клон на Уникредит и в двете бази. В хирургиите е точно след рецепция като стигнете първи етаж. В двора на МУ се намира до лабораторията или отстрани на ректората.  Но си има хора.

# 373
Здравейте, къде в Пловдив има физически магазин за хубави топли ватирани клинове? Размери за възрастни

# 374
  • Пловдив
Ходих днес в клона на "В. Левски". Чаках 7 минути, оправиха ми мобайла за 2. На 10-тата минута вече излязох от банката.
Много хора внасяха пари. Пък нямали ...

Общи условия

Активация на акаунт