Къде в Пловдив??? - 111

• 31 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Може ли препоръка за обущар за смяна на цип на боти? В района на Тримонциум, Сточна гара, Гранда, Военна болница.
Минавала съм покрай обущари, ни сега като ми трябва и не мога да се сетя къде наблизо съм виждала.

# 616
  • Пловдив
hintt,
виж препоръката ми на 11 стр. в темата #160

# 617
Къде в Пловдив (при кой лекар) ще ми препоръчате да направя ехография и мамография на млечни жлези? По здравна каса.

Последна редакция: ср, 18 фев 2026, 20:34 от valian1

# 618
Д-р Ирина Якова, ДКЦ 5. Часове се записват поне месец напред.

# 619
Къде в Пловдив (при кой лекар) ще ми препоръчате да направя ехография и мамография на млечни жлези? По здравна каса.
Препоръчвам Медискен, при доктор Георгиева. Часове - в Супердок.

# 620
  • Пловдив
И от мен глас за д-р Якова.

# 621
  • Пловдив
И от мен глас за д-р Якова. Но е много трудно записването.
Напоследък чувам добри отзиви и за Медискен.

# 622
  • Пловдив
Забелязал ли е някой, който минава често през района на гарата, дали сергиите за книги втора ръка работят? Вчера минах оттам около 15 часа и всички бяха затворени, та се чудя дали е инцидентно заради времето.

# 623
Забелязал ли е някой, който минава често през района на гарата, дали сергиите за книги втора ръка работят? Вчера минах оттам около 15 часа и всички бяха затворени, та се чудя дали е инцидентно заради времето.
Миналата седмица минавах оттам и работеха.

# 624
  • под тепетата
Работят, всеки ден минавам оттам.

# 625
  • Euskal Herria
Получихте ли вече писмата с дължимите данъци? Проверявам в сайта на общината, обаче все ми излиза "Лицето няма неданъчни задължения към общината". И само това. Не знам как да проверя какви са сумите тази година.

# 626
  • Пловдив
Аз моите ги проверих в банкирането.
Действително друга година по това време бяха отразени в сайта на общината.

# 627
  • о`майна лунна нощ е
Получихте ли вече писмата с дължимите данъци? Проверявам в сайта на общината, обаче все ми излиза "Лицето няма неданъчни задължения към общината". И само това. Не знам как да проверя какви са сумите тази година.

Абсолютно същото излиза и при мен. Странното е, че до миналия месец виждах задълженията за данък МПС, а сега и той изчезна.

# 628
Данъкът на колата ми излезе още в началото на януари, данък сгради преди седмица.

Отзиви за добра клиника за физиотерапия?

Последна редакция: чт, 19 фев 2026, 19:41 от Хоп-Троп!

# 629
  • Пловдив
Данъка за колата ми излезе в онлайн банкирането и го платих, но за апартамента не ми излезна.

Общи условия

Активация на акаунт