Къде в Пловдив??? - 111

• 30 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
А аз да питам - къде правят панорамни зъбни снимки по каса /с направление/ ? Ако има в Кючука...в нета не открих вариант по каса.

Не съм сигурна дали има изобщо с направление? Но в Кичука съм ходила тук, без направление за снимки. Не знам колко е цената за панорамна. Сигурно е страшна но, заповядай все пак: https://www.rentgenpanayotov.com/makedoniya-6-plovdiv

# 661
  • Берлин
Благодаря на всички. По каса само в Гранда. На всички останали места прозвъних - цена 20-30€.

...
Допълвам за Южен полъх в Кючука - приятно е, чисто, добро обслужване, вкусно. Ще ми свърши отлична работа за семейно събиране.

# 662
  • Пловдив
Благодаря на всички. По каса само в Гранда. На всички останали места прозвъних - цена 20-30€.

...
Допълвам за Южен полъх в Кючука - приятно е, чисто, добро обслужване, вкусно. Ще ми свърши отлична работа за семейно събиране.
В Изидент правят панорамни снимки по каса, но е в Кършияка.

# 663
И тук да попитам.Търся дамско черно спортно-елегантно сако 56 размер и дамски пролетни обувки 42-43 номер.Идеи?

# 664
  • Пловдив
В Хуманик мол Плаза има големи номера обувки.

# 665
В New Yorker и Дайхман съм виждала големи номера обувки.

# 666
  • Майничка
И тук да попитам.Търся дамско черно спортно-елегантно сако 56 размер и дамски пролетни обувки 42-43 номер.Идеи?
За обувките не мога да помогна, но за сако виж в на бул."Шести септември", под колоните с/у Дом Левски и на Джумаята, зад Джамията, срещу долната част на стълбите.

# 667
  • гр.Пловдив
Аз пък издирвам за подарък комплект за вино - чаши с бутилка с народни мотиви /шевица/. Има ли в Пловдив физ магазин в който предлагат?

# 668
  • Пловдив
Аз пък издирвам за подарък комплект за вино - чаши с бутилка с народни мотиви /шевица/. Има ли в Пловдив физ магазин в който предлагат?
Не съм виждала готови,  но по поръчка може да направят.
На Пешеходния мост има  2-3 магазинчета за hand made изделия.  Може да се попита там, или в други ателиета в Капана.

# 669
  • Пловдив
В Лекси може да има такива комплекти с вино.

# 670
Панорамни зъбни снимки с направление правят също и в К дент ( двата филиала ) и в Дентален център 2 на В. Априлов.

# 671
В Лекси може да има такива комплекти с вино.
Има, да, потвърждавам Simple Smile

# 672
  • Пловдив
Къде точно се намира центъра за кръводаряване към Св.Георги и с какво работно време са, някой знае ли?

# 673
  • Пловдив
Къде точно се намира центъра за кръводаряване към Св.Георги и с какво работно време са, някой знае ли?
той е зад Окръжна болница.
Районен център за трансфузионна хематология - гр. Пловдив https://share.google/SYV406hpBF0XCFov7
8-18,30ч пише.

# 674
  • Пловдив
той е зад Окръжна болница.
Районен център за трансфузионна хематология - гр. Пловдив https://share.google/SYV406hpBF0XCFov7
8-18,30ч пише.

Има доста чакащи отпред, така че си отделете време..

Общи условия

Активация на акаунт