🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 923
  • 471
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Изкупление?
Бачорски ще изкупва греховете ли си?

Ева, споко, не ви гледа цяла България.

# 151
Малко ми е нетрейтърски този разговор (все едно е друг тип риалити), но сами се докараха до това положение Hug
А, Глория много правилно разсъждава, те не знаят кой е другия предател, освен Бачорски.

# 152
  • София
Всички са убедени, че в играта има двама останали Предатели.

# 153
Да, Глория си каканиже едно и също. Много незряло поведение. Бързо си прехвърли думите към Ева към Владо - за това кой бил прецакал играта. Пълни глупости!

# 154
Затова се получава това разминаване между зрители и участници сега. Просто те не знаят това, което знаем ние.

# 155
  • София
Разбира се.
То аз тук не съм имал дилема... Simple Smile

# 156
  • Другата България
Затова се получава това разминаване между зрители и участници сега. Просто те не знаят това, което знаем ние.
Именно.
Аз това се опитах да кажа, когато съфорумката искаше да “признаваме“, че Ева и Петкан ЗНАЯТ, че бил само Бачо и финалът бил ясен. Ама.....

# 157
Ева вън!
Глупава, агресивна и зла!

# 158
Гледам лицето на Бачорски как минава през всички тоналности на червеното.

# 159
Чак котката ми гледа финала - много й хареса Владо Карамазов.
Да видим как ще се развият нещата сега.

# 160
  • Другата България
Изключително ми е неприятен Дани Петканов, мега неприятен!
И много глупав.

# 161
Именно.
Аз това се опитах да кажа, когато съфорумката искаше да “признаваме“, че Ева и Петкан ЗНАЯТ, че бил само Бачо и финалът бил ясен. Ама.....
А, Бачорски нищо няма да им каже, той гледа сеир и си гледа кефа. Не помня какво е казала съфорумката, но съм убедена, че ако Бачорски каже на Глория и Даниел “Сам съм, други няма” от продукцията ще му разкажат играта.

# 162
  • България
Предпочитам Глория и Петканов на синхрон да кажат: искам да сме на финал с Петканов и да взмем само ние парите, а не Петканов да върти локуми, че пожертали 3-ма души и Глория да каканиже.

# 163
  • София
Петкан? Ко? Фикусът проговори. Ко речи?
(Както и в други шоА, тия там дават ли си сметка как ги виждат ония, дето гледат (вкл. разни контрагенти, близки, мениджъри, фенове -е, не вс. са слепи, щом гледат Simple Smile)

Ха-ха-хаааа, тоя човек ги наигра всички! ImpSimple SmileSmiling Imp
Ей го прецедентът! (Не съм гледал чужди сезони. Лорд Бъч им разказа играта; и - вярно - не си почина.)

# 164
петкан ко стана а?? Бачо те изигра Grinning

Общи условия

Активация на акаунт