🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 784
  • 471
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Венци не съм го слушала какво е разказал, но може той да е познавал Бачорски. Дани каза, че е познавал Венци, не са приятели, но са се засичали по събития и Кръгът е тръгнал от него. Ако той е познавал Бачорски, може така да е станало. Зарадвал се е обаче като Венци не се е появил сутринта, тъй като той смятал, че Дани е предател и с неговото присъствие му намалявали шансовете да стигне напред. Особено на финалния огън е смятал, че Венци би го гласувал.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 17:59 от Niya-

# 466
Хареса ми Петканов в надкаст. Оценките му за играта и участниците съвпадат с моите. Мислещ човек и според мен искрен.

# 467
А, Янев изобщо не им е бил в кръга, нито е спряган за получаване на покана.

Но ми е интересно как така при положение, че от 20 човека да речем познаваш 10, или повече, отиваш и правиш уговорка с някой, когото не познаваш. И заформяте някаква геометрична фигура на доверие.
И случайно той се оказва кукловода на сезона, със или без кавички. Аз трудно вярвам в случайности, почти не вярвам, ам ада речем на тази ще повярвам. Blush
Или почти.
Лесно. Бачорски е Предател и знае, че му трябват такива контакти. Петканов и Венци пък се нуждаят точно от хора като Бачорски навън, защото той е известен, с успешен бизнес и много контактен, а те имат много занимания, но в никое от тях не блестят и могат да са си полезни. Затова контактът с него им е много удобен и изобщо не им е до играта.
Както коментираха в подкаста с Коджабашев, наградата е много малка, за да действа мотивиращо, затова се случват такива неща.

Аз съм категорично на мнение, че Бачорски не държеше на познанствата отвън в играта и ясният пример е Оля. А в момента е достатъчно популярен и актуален, за да искат хората да са близки с него, независимо от ролята му. Накрая май се оказва, че тия с предварителните уговорки са ония, дето най-много лаят против тях (А.С.).

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 18:27 от Clouded

# 468
Гледах Коджабашев в Надкаст. Гледал съм го и миналата година в островът и беше играча тръгнал си с най-много пари от 3-та финалиста и да беше нищожна сума за цялата тази мизерия и мор на който си беше. Но въпроса ми е каква е причината да се обръща толкова негативно за предаването и главно за продукцията на това предаване. Пак в надкаст спомена ,че е останал с горчив привкус от островът. Нещо зад кулисите с продукцията ли е станало по време на сезона ? Любопитно ми е просто затова питам.

# 469
  • България
hao10, мисля, че Коджабашев е с такива негативни чувства, защото масово беше хейтен заради част от действията си в Острова. След като отпадна един от спокойните играчи и приятел на Гошо, Гошо в рамките на няколко дни "полудя" и влезе в играта. Имаше много Амгълски моменти, имаше случай, в който насъскваше сълагерниците си против Биляна. Моята интерпретация е, че продукцията е била изрязала част от негативните представяния на някои участници, но на Гошо всичко е останало.

# 470
Едно непопулярно мнение - Деси Стоянова изобщо не ми допадна в интервюто с Бачорски. Всъщност друг епизод на Маските не съм гледала, но там ми направи много лошо впечатление - непрекъснато го прекъсваше, говореше му на "бе" (кажи бе, Бачорски, кога успя да станеш толкова мъдър бе, Бачорски), усещане за едно... махленско ниво.
Човекът може да е всякакъв, но е постигнал много, игра добре, показа интересна гледна точка, заслужава уважение поне за това.

# 471
  • София
==> ЗАПОВЯДАЙТЕ ВЪВ ФИНАЛНАТА ТЕМА <==
В очакване на сезон 2
И попълнете анкетата, моля!

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт