🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 779
  • 471
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Нещо като класация на участниците Wink :
I място - Владо Карамазов, Деси Стоянова
II място - Глория, Бачорски
III място - Коджабашев, Оля

Червен флаг - Владо Николов
/развали играта като попречи и на предатели, и на праведни. Ако не беше се издънил, играта можеше да се развие по различни възможни начини и финалът нямаше да е скучен Wink/
Но ако не работи.

# 451
Аз си мисля, че Бачорски искаше да отстрани Ева и да запази Георги, но тази кама обърка нещата, тъй като гласовете ставаха три на три. Така че "самоубивайки се", той за да спаси Георги, спаси и Ева, иначе Георги си заминаваше, ако и той беше гласувал за него.
При гласуването, което Глория и Петканов очакваха, трябваше и тримата да гласуват за Коджабашев - три гласа, а другите двама заедно с камата /пак три гласа/ за Бачорски. По регламент при еднакво гласуване, при прегласуване тези с еднаквите гласове не гласуват, а само останалите. Така Ева сама гласува срещу Бачорски, а Глория и Петканов за Георги и Георги е аут. Именно от това го спаси Бачорски. Без камата беше ясно - Ева хвърчеше.

# 452

Синхроните след финала, отново благодаря на marinaa3 за помощта с табличката.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 01:09 от milena.zagorova

# 453
Каква е идеята на това предаване идния вторник, където ще ги събират всичките на кръглата маса? Ако няма да има кютек и само ще се подмазват един на друг, по-добре да не го излъчват. Laughing

Водещите бяха добри и ненатрапчиви, това беше голям плюс. Карамазов просто стоеше стабилно, макар и да не беше активен откъм поведение и емоции както правят чуждите водещи, но при нас е по-добре така. Деси Стоянова в повечето случаи се държи професионално и умело води разговорите. По-скоро си мисля дали концепцията на Маските в този й вид е най-подходящата, защото е малко като нож с две остриета - от една страна задава разумни въпроси, които и ние се питаме, но от друга страна определено има елемент на "съдене": "А ти защо направи/каза това?", "Ама ти казваш едно, а направи друго", и т.н., леееко е на границата на въпросите, които водещите задават на изгонените в Биг Брадър. Може би е по-добре в Маските участниците да разказват подробности от снимането, неизлъчени моменти, тайни от кухнята, борбата със стреса и т.н.

# 454
  • София
Не знам какво да кажа за този финал. На фона на първите епизоди, финалът беше меко казано скучен.
След речта на Бачорски с “ПредателЯТ” и “Всички вие носите добро в сърцата си” нямаше смисъл да се гледа нататък. Горкият Карамазов се опита да замаже, като каза, че предателите може да са все още сред тях, но това нямаше замазване.
Четирима яли, пили и се веселили. Между другото минаха мисийка, за да стигнат някакъв приличен награден фонд.
Гледах Надкаста с Георги и той си каза, че много добре са го разбрали и са го коментирали и помежду си, и на синхрони, което не било излъчено, за да има напрежение до последно за зрителя.
Ама зрителите не падат от небето..
Останахме и без отговор за действието на камата при прегласуване примерно.
Много слаб финал на иначе много интересно предаване.
Подкрепям искането за втори сезон с безизвестни хора.

# 455
  • София
А, не! Могат да си приказват надълго и широко в надкаст. Тук Деси е супер  - за малкото време, което има, задава точните въпроси, които задават и зрителите. Няма да им гали егото, де 😉.
Следващият сезон е добре Маските да са 1 ч. И не махайте Деси Стоянова!

Edit: Жорката в Надкаст 🥰. Страхотен е! Гледайте го! 😊

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 21:27 от almadji

# 456
  • Stockholm
Умря темата. Колкото и да се напъвахме, явно публиката на това предаване е малобройна. И това е логично. Гледайки нотификациите си, коментиращите  най-тъпото предаване Ергенът любов в рая и най-нагласеното реалити Игри на волята, са плашещо много JoyJoyJoy Но тълпата винаги си е била с двуцифрено IQ.

# 457
То няма вече какво да се коментира...
Всичко се изписа, всеки си каза мнението.
Чакаме новия сезон!

# 458
Ергенът и Игри на волята все още се излъчват, докато Трейтърс  приключи, нормално е да няма какво толкова да се коментира. А и то си е по-нишово, така че няма как да се търси многобройност като бозата Ергенът.

# 459
Единственият човек, който знаеше къде се намира в играта беше Жорката и се радвам, че е сред победителите ! Дано има втори сезон, но да са абсолютно непознати, които нямат общо помежду си ! Абе направо да ни издърпат 20тина човека от тук ! Поне сме гледали чуждите формати и имаме представа за играта Wink Още веднъж чест и почитания за Diavolo и трудът му !

# 460
  • Другата България
Ергенът и Игри на волята все още се излъчват, докато Трейтърс  приключи, нормално е да няма какво толкова да се коментира. А и то си е по-нишово, така че няма как да се търси многобройност като бозата Ергенът.
И аз така мисля.
Лично аз чакам Маските във вторник, тогава вероятно ще коментирам повече.

# 461
  • София
Почти изслушах Дани Петканов в НадкасТ, приятен разговор се получи с човек, който знае къде се намира. Каза, че е имал голям късмет и на няколко пъти е щял да отпадне. Имаше и малко самоирония с фикус и килим.

С Бачорски не се е познавал преди това и уговорката с Венци и него са я направили вътре още на първата вечер. Изглеждаше ми искрен.

# 462
  • Другата България
Специално за кръга Дани - Бачо - Венц аз нямам никакви съмнения, че е завъртян СЛЕД влизането във формата.
Това се потвърждава вече от няколко участника, първия беше Жорката Янев.
После този кръг се е разширил с /вероятно/ Владо, Мая и Мирела.

Очаквано Антон се покри, аз още си чакам някой /може и той/ да ни осветли между кои са били предварителните уговорки. Че остана съмнението /или уверението/ за Гъмов и Невена.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 09:48 от Merri_An

# 463
  • София
Версията на Дани:

Дани Петканов каза, че кръгът са си били само тримата, неговата идея е била социално да е добре и след като са се разбрали следващите дни са били по 5 минути само заедно. Така той играел билярд с Жорката, Венци се разбирал и с други хора и ги е водел към тях, но Дани не е искал да се разширяват. Защото смята, че няма как да играеш с толкова много хора, не просто да не се гласувате, а истинска подкрепа. Тримата са имали уговорка примерно, когато някой каже името на някого от тях, веднага да мятат друго и да разубеждават.

Имало е хора по периферията, но с тях не са си стиснали ръцете, затова и гласува срещу Георги Янев например.

# 464
  • Другата България
А, Янев изобщо не им е бил в кръга, нито е спряган за получаване на покана.

Но ми е интересно как така при положение, че от 20 човека, от които да речем познаваш 10, или повече, отиваш и правиш уговорка с някой, когото не познаваш. И заформяте някаква геометрична фигура на доверие.
И случайно той се оказва кукловода на сезона, със или без кавички. Аз трудно вярвам в случайности, почти не вярвам, ама да речем на тази ще повярвам. Blush
Или почти.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 10:30 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт