🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 10 (21.11 - 28.11) * ФИНАЛ * 🎭

• 22 829
  • 471
  •   2
Отговори
# 285
  • София
Петканов е много лош актьор, хахаха

# 286
Не вярвам на обяснението на Бачорски, че целта му от началото е била победа на праведните. Защо тогава си избра за предател човек, който ще му е верен, и я държа почти до финала? А и това, че на финала е щял да гласува срещу Мая, някак не мога да го повярвам. Защо се договори с Глория и Петканов, че те ще са победителите? Та накрая четиримата да се чудят кой кой е. Вече съм 100% убеден за себе си, че го направи заради его, той да диктува до последно какво ще стане.
Единствено признавам, че с глупавото си действие раздвижи финала в неясна посока. Но играта му НЕ я одобрявам и няма да гледам втори сезон с подобен предател.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 21:50 от Hercule Poirot

# 287
Петканов добре играе.

# 288
  • България
Петкан играе като надрусан. Репликите от последните часове ми се струват нагласени.

# 289
Хахаххаха кефи ме Даниел как ги гъбарка!!!!

# 290
  • Варна
Аз няма как да не си споделя раздразнението към играчите. Бачорски направи много добра игра, популист или не, евала, врътна ги.
Но може ли да ми кажете защо всички толкова му се кланят, толкова ли е влиятелен в реалния живот?

На кръглата маса им каза “АЗ няма да позволя да има скандали на масата.” Ама чакай малко, ти не си им някакъв владетел или шеф там. Как го търпят това участниците? Как един не му каза “Чакай малко, опомни се къде се намираш”.
Прекъсва играчи, Жорката супер интелигентно си казва мнението и той прекъсва “Бъркаш”…

П.С. Топ игра на Петканов накрая 🤣🤣

# 291
Честито на победителите, със здраве да си ползват парите. Гло, радвам се, че спечели честно и почтено!

# 292
Този театър бе излишен.

Важното е, че мой фаворит е на финал.
Браво, Ева!

# 293
Сладури!

# 294
Много фалшиво това на Петканов накрая.. нали, ако е предател ще се радва, а той го играе, че съжалява.. Joy Innocent

# 295
Браво и другият сезон без известни личности, за да стане хубава игра, вместо балканска простотия.

# 296
  • София
Юпиииииииии. Глоооооо, Жоркааааа
Радвам се много, четирима победители ми беше основната прогноза още от старта на сезона. Е, малко след него де.
Сега непосредствено преди финала бях заложил на трима, ама то сигурно от 1000 човека, само 10 ще са казали четирима след всичко което знаехме непосредствено преди финалния епизод.

Simple Smile

# 297
Скучен финал. Разочарована съм. Никаква интрига.

# 298
Петкан много зле. Grinning

# 299
Петканов реши накрая да блесне и вкара съспенс. Не му се получи особено, но доброто и вярата в него победиха като в приказките

Общи условия

Активация на акаунт