Вега тест Елхово

• 3 009
  • 7
  •   3
Отговори
Здравейте,
Има ли някой, който си е правил вега тест в Елхово? Във фейсбук страницата има много публикации за успешни трансформации, но няма отзиви от потребители, странно ми е също, че тук нищо не е коментирано досега.

Благодаря на отзовалите се и прекрасен ден!

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 11:57 от Wild*Orchid

# 1
Ох и аз ги наблюдавам. За мен са измамници и снимките са фалшиви. Няма никакви коментари, да не говорим за отрицателни. Елхово е толкова малко градче, че ако това е истина, няма как да няма коментари от хората там.

# 2
  • Шумен
Някои от снимките ги открих в руски сайт. Предполагам, че всички са копирани отнякъде. Мислех си да реагирам на някоя снимка, но просто ще ми изтрият мнението. Това, че тази дама поства толкова много отслабнали би трябвало да ви наведе на мисълта, че е измама.
Смятате ли, че може би стотици жени са се доверили така на някой си и има десетки успешни резултата? Защото не всеки резултат е успешен в реалността.

# 3
Самотирам се, за да подчертая за какво е относно питането ми. Simple Smile

Здравейте,
Има ли някой, който си е правил вега тест в Елхово? Във фейсбук страницата има много публикации за успешни трансформации, но няма отзиви от потребители, странно ми е също, че тук нищо не е коментирано досега.

Благодаря на отзовалите се и прекрасен ден!

# 4
И аз това се чудех. Писах на съответната дама и ми каза,че струва 70лв. Попитах реални ли са хората - ДА. Но като тръгбсх да проверявам се оказа,че тези жени не са от БГ. Не знам,но за мен не е капила реални нейни доволни клиенти.

# 5
  • Стара Загора
Вега теста си правих там. Лошото е, че и преди съм си правила при друг. Имах сходни очаквания за услугата, но уви. На един лист получаваш резултата и айде чао, следващия. Ако искаш режим, пращаш този лист сниман, плащаш и тогава получаваш.
Първия път с вега тест при друг специалист свалих около 23 кг.Тегли ме на танита кантар, теста включваше много повече храни и накрая и режим ми изготви, буквално отслабвах с циганска баница! Разговаряхме по час и половина… съвети, обяснения. Принципа му беше такъв- ядеш от позволените ти храни по метода на разделното хранене. Само че от много зелени салати получих колит и спрях.
Не казвам нищо лошо за момичето в Елхово, но има и по-качествена услуга от нейната.

# 6
Вега теста си правих там. Лошото е, че и преди съм си правила при друг. Имах сходни очаквания за услугата, но уви. На един лист получаваш резултата и айде чао, следващия. Ако искаш режим, пращаш този лист сниман, плащаш и тогава получаваш.
Първия път с вега тест при друг специалист свалих около 23 кг.Тегли ме на танита кантар, теста включваше много повече храни и накрая и режим ми изготви, буквално отслабвах с циганска баница! Разговаряхме по час и половина… съвети, обяснения. Принципа му беше такъв- ядеш от позволените ти храни по метода на разделното хранене. Само че от много зелени салати получих колит и спрях.
Не казвам нищо лошо за момичето в Елхово, но има и по-качествена услуга от нейната.

А кой у другият специалист, при който сте правили вега тест, ако не е тайна?
Благодаря!

# 7
  • Стара Загора

А кой у другият специалист, при който сте правили вега тест, ако не е тайна?
Благодаря!

Димитър Пейков, Велико Търново

Общи условия

Активация на акаунт