Лазерна аблация на разширени вени

• 278
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, може ли препоръки за лекари в София на които мога да се доверя за процедурата Лазерна аблация ?
Изчетох доста чуждестранна литература от която разбрах, че процедурата се препоръчва и при дълбоки и при повърхностни вене, нещо повече - тя е златен стандарт в медицината.
Имам нужда да я направя до края на годината, но немога да реша при кой специалист? Бихте ли дали препоръка от опит най- добре и има ли държавни болници в които се практикува ?
Четох във форума само за ВМА ?
Практикува ли се в НКБ, Света Екатерина ?

# 1
Аз съм изключително доволна от Д-р Асен Тодоров и екипът му. Имани, Болница Лозенец и Sofia Vein Clinic - там можете да ги откриете. 2020 г направих на единия крак в Имани, 2024 г направих на другия крак в Болница Лозенец. Цялата бременност си изкарах спокойно благодарение на съветите му, тъй като имам и генетично обременяване - тромбофилия. Виждам, че вече има доста места, но той е един от първите, 2020 г имах възможност да мина операцията при израелския доктор, от когото е учил. Често оперираше и в Онкологията - сложни операции, успешни. Така че, за мен това е най-добрият избор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт