Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 2 369
  • 346
  •   2
Отговори
# 150
Бих казала рядко инвестираме, но пък съпругът ми се справя чудесно.
Мисля, че не бих се захванала сама.
Последно решихме да правим някои промени в детската стая и се получи доста добре.

# 151
Обикновено правя по-сериозни подобрения у дома веднъж-два пъти годишно, а по-дребни неща – когато се наложи. Обичам DIY проектите и често се справям сама — боядисване, сглобяване на мебели, дребни ремонти

# 152
  • София
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Веднъж годишно през декември правим подобрения в дома, обикновено се справяме сами

# 153
Няколко пъти годишно инвестираме в практични подобрения на дома, които улесняват живота ни като цяло. Основно аз се занимавам с проектите и се справям сама с голяма част от тях.

# 154
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Често инвестирам в различни подобрения за дома, но се справям с помощта на майстор, включително с тези DIY проекти. Винаги съм пряко ангажирана и се включвам във всички ремонти на дома.

# 155
Аз съм графичен и 3D дизайнер, за съжаление работата ми е изцяло на компютър. Затова и обожавам да творят нещо с ръцете си и често купувам арт материали и се спускам в diy проекти за дома си. Действа ми като терапия. Сега следва направата на коледна украса за благотворителен базар към училището на сина ми.

# 156
  • София

Моята роля като домакиня е да следя и да врънкам, че е необходимо да се направи ремонт.
Съответно целия процес го  наблюдавам и при нужда се включвам. Сигурно ще се справя и с DIY проект.

# 157
Рядко, а ми се иска да е по-често.
Сама не бих се справила, определено.

# 158
Инвестираме, защото обичаме да е комфортно и модерно в дома.
Обикновено сами сме се справяли с проектите.

# 159
За жалост не инвестирам много често, но бих искала, защото обичам промените. Не бих се справила сама с проекта, по-скоро бих се допитала и до човек с повече опит. Доста често използвам и тази платформа за информация и идеи.

# 160
За съжаление обновяваме по-рядко, отколкото ми се иска. Справяме се сами, като основно аз избирам и декорирам, а мъжът ми отговаря за ремонтните дейности и инсталации.

# 161
  • Благоевград

По рядко, отколкото ми се иска. Общо взето като видим, че се налага. Не съм сигурна, дали бихме се справили, по скоро не.

# 162
  • Разпиляна във въображението
Когато имам нужда се оглеждам и инвестирам. Иначе успешно успях да направя проект за разширението на кухнята си.

# 163
Предпочитам да купувам качествени продукти, което да не налага честа смяна и ремонти. Разбира се, през определен период от време е нужна промяна или освежаване, което в този случай изисква съответния специалист. Понякога и съпругът ми се заема, но зависи от сложността и дали ще има свободно време за това.

# 164
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY про-ект?

Мъжът ми много се интересува от такива практични придобивки за дома и затова доста често купу-ваме, след като аз одобря естествено. Мисля, че бихме се справили сами с DIY проект.

Общи условия

Активация на акаунт