Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 2 711
  • 356
  •   7
Отговори
# 135
  • София
Инвестирам само при нужда. С DIY задачите се оправям донякъде, но при по-сложни неща предпочитам професионалист.

# 136
  • There I was on a July morning
Инвестирам в практични подобрения в дома, само когато има нужда. За DIY проектите, ако не мога да се справя сама, разчитам на ММ или майстори.

# 137
Инвестирам при нужда и сама се справям с DYI проектите.

# 138
Винаги когато е необходимо, предпочитам нещо ново и практично. Аз не, но съпругът ми се справя чудесно с всичко.

# 139
Обожавам DIY проекти. Всичко си правим сами с мъжа ми. Инвестираме при нужда.

# 140
Инвестирам винаги, когато имам възможност. Предполагам, че ще се справя DYI без проблем.

# 141
Доста често инвестираме в подобрения и нововъведения в дома си. Държим на удобството и функционалността. Да, справяме се само с DIY проекти!

# 142
Не се случва много често,но винаги когато имам възможност.Справям се чудесно с DIY проекти.

# 143
Инвестирам много често, първо защото ми харесва а и често ми се налага, давам пад наем през лятото и  трябва да подържам всичко изрядно.Харесвам DYI проекти за сега със съпруга ми се справяме чудесно и сами.

# 144
Сравнително често правим подобрения, защото живеем в квартира със СОЦ обзавеждане. Дори обмисляхме смяна на смесителя в банята, защото е от старите и често сменяме гумичките/кранчетата сами. Нямаме проблем с DIY проекти.

# 145
  • София
Винаги, когато имам възможност се старая да променя или обновя нещата в къщи. Предполагам, че ще се справя DYI без проблем.

# 146
Често правя дребни практични подобрения у дома, защото обичам всичко да е подредено и функционално.
Обмислям добре какво наистина си заслужава и какво ще използвам в ежедневието.
С DIY проект бих се справила, стига да не е нещо прекалено сложно — харесва ми да пробвам нови неща и да виждам резултата от собствените си усилия.

# 147
Инвестираме, колкото често се налага, стараем се да ни е практично и удобно.
С DIY мога да се справя, ако не изисква някакви много големи усилия.

# 148
  • Пловдив
Ни инвестираме често, а само колкото е необходимо Simple Smile
Предполагам, че ще се справим с DYI без проблем.

# 149
Инвестирам винаги, когато е необходимо 🙂.
Предпочитам да платя повече, за нещо практично и качествено. А с DIY проект ще се справя - обичам предизвикателствата.

Общи условия

Активация на акаунт