Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 2 909
  • 360
  •   8
Отговори
# 120
Поне веднъж годишно, ако е необходимо. Доверявам се.на майстори.

# 121
Периодично ме спохождат идеи за по-практични решения и успявам да се справя с реализацията в повечето случаи.

# 122
Харесва ми да променям дома ни постоянно.

# 123
За съжаление не достатъчно често, поради финансови причини. Бих се справила с такъв проект със сигурност, с мъжът ми сме направили доста неща вкъщи сами.

# 124
Инвестирам само при нужда. Обичам DIY проекти, и когато имам възможност, с радост се захващам.

# 125
  • София
Сравнително рядко инвестираме в практични подобрения. Случва се само при нужда.
Не мисля, че бих се справила сама с DIY проект, но и майстори не идват вкъщи. Мъжът ми се справя с почти всичко.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 01:13 от Таня67

# 126
Обичам красивите неща, но не обичам ремонтите. Бъркотията,  докато всичко приеме завършен вид ме побърква.
Затова, когато правя нещо в къщи избирам качествени неща,, които ползвам дълго време.

# 127
Обичам да променям дома си и го правя винаги, когато имам възможност. Създава ми чувство на новодомец. Идеи търся в нета, като следя каналите на няколко дизйнера.

# 128
Старая се често да подменям различни неща и да преподреждане.

# 129
  • софия
Предпочитам да инвестирам в такива иновации, но сама не бих се справила.

# 130
  • Plovdiv, Bulgaria
Мъжът ми често се “хвърля” в такива проекти, но накрая все прибягва до професионалист. Такъв си е, ентусиаст, но си го обичам!

# 131
  • Sofia
Много често инвестирам в подобрения. Все нещо има да се дооправи или доразкраси. Не обичам еднаквост дълго време. С DIY проекти се справям, ако не са прекалено сложни за изработка. Аз и мебелите си сглобявам сама и рядко имам нужда от помощ.

# 132
Всеки път като имам възможност инвестирам в практични подобрения за дома, защото във времето се оказва много добра инвестиция, която ми пести пари.
Бих се опитала да се справя сама с DIY проект, но докато не опита човек няма как да знае със сигурност дали ще се справи. Опит-грешка, са казали старите хора 😊

# 133
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Много често, обичам да подобрявам нещата у дома, така че да ми е удобно и уютно и в 99,9% от случайте се справяме сами със съпругът ми.

# 134
Не инвестирам често, а ми се иска...Последният проект си го правих сама и не се справих добре, трябваше да се доверя на специалист !

Общи условия

Активация на акаунт