Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 3 397
  • 371
  •   17
Отговори
# 105
  • Русе
Не инвестираме често в практични подобрения, само при нужда търсим нови предложения.
Не бих се справила сама, разчитам на специалистите.

# 106
Стараем се да правим практични покупки и подобрения вкъщи, искаме да ни е удобно и хубаво.

# 107
Често инвестирам, защото правим ремонт и обзавеждане на къща. Това разкри донякъде нови способности да импровизирам и да се справям с доста неща покрай ремонта Simple Smile

# 108
  • Варна
Често инвестирам. Обичам да сменям  интериора.

# 109
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Често правим подобрения в дома си и да, бихме се справили с DIY проект.

# 110
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Доста често. Не мига да се справя сама с всичко, затова разчитам на съпругът си.

# 111
Инвестирам при ремонт основно или при покупка на ново жилище. Последните 3 години, ми се случва всяка година.

# 112
Периодично правим дребни ремонти, за да направим домът си по-уютен и функционален. Големи финансови инвестиции правим по-рядко. Обикновено ни се получава и се справяме добре сами.

# 113
  • София
Инвестирам в подобрения, когато имам възможност.
Предпочитам професионалист да се заеме.

# 114
  • София
Не инвестирам често в подобрения. Сама определено няма как да се справя, разчитам на чужда помощ.

# 115
Сериозни ремонти правим на няколко години. Промени откъм аксесоари за дома правя по няколко пъти в годината. Създава ми уют и настроение. Подобрения относно функционалността правя при необходимост, но като цяло не се налага често, тъй като предварително обмислям нещата занапред във времето.

Почти всички неща вкъщи сме правили сами.

# 116
Домът ни е на 5 г., но все нещо подобряваме и подменяме. Само банята не мина през основен ремонт и съм го планирала за идната година.

# 117
  • Бургас
Винаги се стремя подобренията вкъщи да са практични. Предпочитам специалист да направи нещата, от които не разбирам.

# 118
инвестирам в подобрения когато е необходимо и в зависимост от необходимите финансовите средства.
Определено не бих се справила с DIY проект - разчитам на специалисти

# 119
  • Някъде по Дунава
Основно правим ремонт сами.

Общи условия

Активация на акаунт