Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 3 215
  • 362
  •   14
Отговори
# 90
Само когато се налага. Всичко си измислям сама.

# 91
  • Пазарджик
Все по-рядко инвестирам в подобни покупки, защото си научих урока!
Имах проблеми с казанчето на тоалетната чиния, докато не го смених вградено GROHE. Няколко пъти сменявах смесител в кухнята (водата ни е доста "твърда"), докато не го смених с GROHE. Сега са наред смесителя и душ системата в банята, само да закътам някой лев... Опа, евро! Wink

# 92
В повечето случаи когато се налага. В зависимост от сложността на проекта, може и да мога да се справя сама, но в същото време бих потърсила и помощ, ако се затруднявам.

# 93
Винаги инвестирам при нужда. Но понякога и сама нагаждам нещата , за да са ми удобни.

# 94
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Доста често и се справям перфектно. Резултатът е много добър.

# 95
Когато се налага по-сериозна инвестиция с удоволствие се заемам с подобренията и сама,стига да не е по-сложно,но ако трябва бих потърсила и помощ от някой който е специалист в подобни дейности.

# 96
Обичам от време на време да правя малки практични подобрения у дома – поне няколко пъти в годината се появява идея, която „не може да чака“.
Повечето по-дребни проекти успявам да направя сама: боядисване, сглобяване на мебели, подмяна на дръжки и рафтове, дребни ремонти. Харесва ми чувството, когато нещо е станало по-красиво и по-удобно благодарение на собствените ми усилия.

По-сложните задачи ги оставям на професионалисти, но винаги обичам да участвам поне малко в процеса.

Успех на всички участници и светли, вдъхновяващи празници

# 97
Не инвестирам често и не мисля, че бих се справила сама. За щастие, си имам помощник за тази цел. Grinning

# 98
  • гр.София
Правя малко по малко подобрения в жилището. Имам сръчни ръце, бих опитала да се справя сама, но при нужда ще заложа и на помощ.

# 99
  • Плевен
Не много често инвестирам в малки неща.
Обичам да се справям с леки DIY предизвикателства вкъщи.

# 100
Последните 10 години са постоянна инвестиция в практични решения за дома. Проектите и дизайна са мое дело, а реализацията на мъжа ми.

# 101
Често инвестирам в подобрения за дома и обичам DIY проектите.

# 102
  • БГ
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект? - Често, стига да са ни необходими и "по джоба", справяме се чудесно сами!

# 103
Не инвестирам много често, но ми се иска. Не бих се справила сама с проекта, по-скоро ще се доверя на специалисти. Допитвам се за информация в мрежата и споделям идеите и проблемите с приятели.

# 104
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Бих искала да инвестирам по-често, но за съжаление инвестирам когато даден продукт не може да се поправи.  Със сигурност ще се справим сами с такъв проект. У дома повечето проекти са изпълнени без майстор, аз и съпругът ми сме майсторите, имаме инженерно образование и ни е лесно.

Общи условия

Активация на акаунт