Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 2 023
  • 323
  •   13
Отговори
# 75
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект? - обикновено опитваме да инвестираме в качествени материали и да избягваме чести ремонти в последствие. Има неща, с които се справяме двамата със съпруга ми защото  ни доставя удоволствие да осъществим DIY проект.

# 76
Често инвестирам в практични решения, като проекта винаги е мой, а изпълнението - на съпруга ми.

# 77
Наскоро ремонтирахме апартамента си и приложихме доста diy хитрини, тъй като обновяването правихме сами.

# 78
Инвестирам, когато се наложи или в момента, в който "нещо" ми омръзне. Не отлагам подмяна на амортизирани компоненти, често прибягваме до DIY хитрини Grinning

# 79
Често инвестираме в малки подобрения на дома. Сами правим 90% от монтажите у дома.

# 80
Често инвестирам в малки подобрения, които по-скоро са свързани с организация на определени вещи. Опитвам се да майсторя някои неща, но не винаги се справям.

# 81
Ивестираме в подобрения, когато се налага.

Не знам дали сами бихме се справили с DIY проект.

# 82
  • София
Правим дребни ремонти и подобрения, за да стане домът ни по-уютен и функционален. Гледаме клипчета, търсим идеи и обикновени се получава. 🙂

# 83
Не инвестираме толкова често , колкото ми се иска на мен. С мъжа ми бихме се справили с Diy проект.

# 84
  • In The Middle Of Nowhere
Сравнително често инвестирам в практични решения за дома, но с diy проект не знам дали бих се справила сама, зависи какъв ще е 🙂

# 85
Случва се често да инвестирам в по-практични и лесни решения. С проекта не знам дали ще справя сама, но с помощ сигурно ще се справя

# 86
Инвестираме често в подобрения, в момента се занимаваме с цялостен ремонт. Мъжът ми е майсторът вкъщи.

# 87
Инвестирам, когато мога да си го позволя. А, ми се иска сега да мога да инвестирам, защото има нужда от основен ремонт.

С проект не знам дали ще се справя сама, но с помощ бих се справила. Simple Smile

# 88
  • Бургас
Поради наложащи и спешни проблеми с батериите и душа у дома, често ги сменяме . Ще се радвам да мога да тествам и GROHE Dice
Аз си избирам всичко за дома.

# 89
  • ЛОВЕЧ
Инвестирам, когато мога да си го позволя

Общи условия

Активация на акаунт