Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 1 869
  • 306
  •   8
Отговори
# 60
Стремя се всяка година да подобрявам дома си, за да ми е по-комфортен и уютен. Бих се справила сама с проект тип Направи си сам, стига да има ясни и подробни инструкции или видео как се прави. В момента гледам такова предаване по Нетфликс и си взимам идеи за бъдещи домашни подобрения.

# 61
Инвестирам винаги, когато е необходимо 🙂.
Предпочитам да платя повече, за нещо практично и качествено. А с DIY проект ще се справя - обичам предизвикателствата.

# 62
Почти всяка година подменяме нещо в банята, с цел да стане по практично или да се поднови някоя част.

# 63
  • София
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Обоожавам DIY проекти , в момента обзавеждаме  и ремонтираме къща - така,че да.

# 64
  • Пловдив
Не променяме толкова често домът ни, колкото на мен ми се иска, а на мен ми се иска всеки месец нещо ново Simple Smile
Страшно много харесвам DIY проекти и с удоволствие се занимавам.

# 65
  • София
Веднъж годишно обновяваме баните си и дребни детайли в жилищата ни, за да е всичко свежо и удобно.
Двамата със съпруга ми обичаме DIY проектите и в над 90% от случаите си правим подобренията сами. С годините се научихме да правим всичко. Само плочки нямаме смелост да сменяме сами още.

# 66
Иска ми се да е по-често. Сама не бих се справила.

# 67
Не, не правим сами проектите си.Но да, често инвестираме.

# 68
Всяка година инвестирам в практични подобрения за дома. Бих се справила сама с DIY проект.

# 69
Редовно обичам да творя нещо ново и да сменям декора. Струва си да инвестираш за по-голямо удобство.

# 70
  • София
Инвестирам при нужда. Залагам на качеството, за да ми служи по-дълго. Не обичам сама да съм майстор.

# 71
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Мъжът ми много се интересува от такива практични придобивки за дома и затова доста често купуваме, след като аз одобря естествено. Мисля, че бихме се справили сами с DIY проект.

# 72
Не инвестирам много често, но вече си е за ремонт. Не бих се справила сама с проекта.

# 73
Инвестираме в качествени материали за да не се налагат пести ремонти

# 74

Не особено често - избираме качествени продукти, които да се ползват дълго. Може и да се справя с DIY проект, но предпочитам да има гаранция и затова ползваме монтажни услуги на фирмата производител, за да няма претенции при евентуален фабричен дефект.

Общи условия

Активация на акаунт