Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 1 688
  • 292
  •   11
Отговори
# 45
Доста често инвестираме в подобрения на дома, държим на качество и отделяме бюджет.Дами правим 90% от монтажите у дома.

# 46
  • София, България
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Често правя подобрения в дома си. Бих се справила с DIY проект, основно с ентусиазъм.

# 47
  • Пловдив
Често инвестирам - със сигурност, 1-2 пъти в годината 😊 Засега се справям 😎

# 48
Не особено често. По малко инвестирам.

# 49
  • София
Не инвестирам много често, само като се налага ремонт. Семейно се справяме с повечето неща с дизайна и изработката, понякога ползваме и майстори.

# 50
  • София
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект? - не толкова често, колкото ми се иска. Не съм сигурна дали ще се справя сама с DIY проект

# 51
Не инвестирам често в промени по баните ни. Но пък имаме доста имоти и се налага да мислим за това. Наблягаме на качествени материали и оборудване.
С времето се научихме сами да си правим проекти и да си ресим банята.

# 52
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Винаги , когато има нужда инвестирам в практични подобрения за дома.
Професионално съм изработвала DIY проект и бих се справила.

# 53
Не инвестирам често, само когато има нужда от ремонт или подобрения. Не мисля, че бих се справила сама.

# 54
Обикновено правя по-сериозни подобрения у дома веднъж-два пъти годишно, а по-дребни неща – когато се наложи. Обичам DIY проектите и често се справям сама — боядисване, сглобяване на мебели, дребни ремонти

# 55
Всъщност като се замисля,  един път годишно правим реивестиране. Преди 4г. основен ремонт на банята, следващата година основно кухнята, после една от терасите. А тази година основен ремонт на нов апартамент.
Доверявам се на специалисти, сами нямаме нужната компетенция и умения.

# 56
  • Бургас
Не особено често и не мисля, че бих се справила сама с DIY проект.

# 57
  • София
Инвестираме - в качествено изпълнение, доказало се във времето. Подмених санитарията вкъщи, сега инвестирам в един малък кокетен имот. Ще стане кукла. Иначе - доверявам се на майстори. И то проверени, по препоръки. Сама не бих се справила.

# 58
  • София
Ами поне веднъж годишно правим по-голяма инвестиция, справяме се сами като се информираме от интернет

# 59

Винаги когато се наложи някаква подмяна или планиран цялостен ремонт в една от четирите ни къщи.
Проекти правят фирмите изпълнители, аз давам идеите и концепциите.

Общи условия

Активация на акаунт