Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 1 859
  • 305
  •   8
Отговори
# 30
Трудно ни е да инвестираме често ... тъй като много е важно да имаш добър майстор... а да сменим плочки или душ е необходимо да го заявим месец поне или да платим за монтаж много повече от самата покупка на артикулите за баня... С DIY проекти не бихме се справили сами!!!

# 31
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Често с малки неща. Мъжа ми инвестира в различни инструменти и стига да предложа DIY проект, който му хареса се справя супер. Тепърва ще режем и лепим плочки - най-големият ни проект.

# 32
Често инвестираме в малки неща, като често се справяме сами с тях

# 33
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

За по-дребни неща инвестираме по-често и по-смело, справяйки се сами, т.е. главно съпругът ми, мен не ме бива много по ремонтите, само по идеите.
За по-мащабни проекти търсим помощ, като се водим от правилото, че един професионалист може да ни обърне внимание на детайли, за които сами да не сме се сетили. Е, предполагам, че бихме могли да се справим и сами по някакъв начин, но едва ли решението ще е оптимално.

# 34
Инвестирам в практични подобрения винаги, когато мога да си позволя, а DIY проектите изпълняваме сами.
Предстои ми цялостен ремонт на баня.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 13:54 от •mimoza•

# 35
Всяко лято и есен се прави някакъв ремонт или подобрение от нас самите, харесвам DIY проектите, но никога не става толкова лесно и бързо, колкото ни се иска. Каквото има да се обърка, ще се обърка. Особено ако се използват евтини и некачествени китайски части.

# 36
Мини ремонтите у дома не се предприемат често, уви. ММ не е много съгласен да понесе И този товар и гледа колкото се може по- рядко да му се случва. Иначе, да, той е майсторът у дома и с всичко се справя сам, без професионална помощ и намеса. Това е и причината да не си дава много зор.

# 37
Купувам нови неща при нужда. Разчитам на вече изобретени неща.

# 38
Сравнително рядко инвестираме в практични подобрения.
Не мисля, че бих се справила сама с DIY проект.

# 39
Инвестирам не толкова често , колкото ми се иска, но във всеки свободен момент се заемам с подобрения , в повечето случаи се справям сама .

# 40
Трудно търпим вкъщи нещо, което не е удобно и не е практично. Търсим решение на даден проблем, докато не го разрешим и не стане удобно за всички.
Справяме се отлично с DIY проектите.

# 41
Бих казала, че инвестирам в такива решения за дома сравнително често, но рядко се справям без помощта на мъжа ми в diy проекти.

# 42
  • Сливен
Не толкова често.
Да, справям се сама с някои неща.

# 43
  • Пловдив
Често инвестирам,с моя мъж се справям!

# 44
Периодично подменяме това-онова в къщи. Времето напоследък рязко ми намаля, но DIY проекти обожавам, разтоварва ме да планирам, търся и майсторя разни неща за дома

Общи условия

Активация на акаунт