Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 1 708
  • 296
  •   18
Отговори
# 15
Не инвестирам често, защото купувам качествено Wink
Бихте ли се справили сами с DIY проект? - вероятно...но все пак по-добре да го прави, човек учил и имащ опит.

# 16
Периодично правим дребни ремонти,с дизайна сам няма да се справя

# 17
За по-сериозните неща, разбира се, търсим майстори, които вече са наистина изчезващ вид.
Често правим леки подобрения.

# 18
Мъжът ми е по действието и изпълнението - от мен идеите и запазените ми реплики: Това така няма да стане! Така не се прави! Стимул голям са му. Не правим често ремонти, просто защото, като се направи нещо и е готово значи Край!

# 19
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Когато е необходимо и има бюджет.
Да, бих се справила, стига да имам точни насоки.

# 20
  • Пловдив
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Винаги когато имам възможност правя практични подобрения.
Да, справям се сама с проектите Simple Smile

# 21
  • При децата ми
Не инвестирам често. Когато има бюджет инвестирам с голямо удоволствие.
Вероятно бих се справила, но предпочитам да го прави човек, който е учил за това и има опит.

# 22
  • Пловдив
Стараем се подобренията в дома ни да са чести, като в зависимост от финансовите средства, които трябва да отделим, се случват и на различни интервали.
Абсолютно факири сме вече на DIY проектите, даже в момента изпълняваме един такъв Stuck Out Tongue Winking Eye

# 23
  • на последния етаж
Инвестираме често, почти всяка година и винаги се справяме сами.

# 24
Доста често инвестирам, даже почти постоянно, на доста места, тъй като имаме ваканционни имоти. .
ДА DIY проект не би ни затруднил нито мен нито някой друг от семейството

# 25
  • Сф
Обичайно проектите са мои, а мъжа ми ги изпълнява, защото това умее и работи. Предстои ни ремонт на банята:)

# 26
  • София
Моят съпруг постоянно инвестира в практични подобрения вкъщи. Постоянно мисли какво може да се подобри. Справяме се с всички DIY продукти.

# 27
Не инвестираме често, но ни предстои да закупим жилище и ще трябва . Мисля,че се справяме с DIY проектите.

# 28
Почти всяка година подменяме нещо в банята, с цел да стане по практично или да се поднови някоя част. С DIY проекти сами не бихме се справили, но имаме добри приятели, които биха се включили да помогнат, така че сговорна дриужина ще се справим Simple Smile

# 29
Сама избирам дизайна, но нямам финансова възможност за ежегодни големи промени

Общи условия

Активация на акаунт