Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 1 974
  • 317
  •   6
Отговори
# 255
Често. Наскоро приключих с промяна на цялостната визи в хола и всичко направихме сами, а получихме въпроси дали сме използвали дизайнер.

# 256
Сравнително често инвестирам в такива вещи. Но рядко сама се справям с diy проекти. Обикновено разчитам на помощта на мъжа ми.

# 257
Бих искала по-често да инвестирам в такива подобрения, но засега май само когато и където се налага.

# 258
  • Димитровград
Често правим с ММ домашно проекти и се справяме сами.

# 259
Често инвестирам , харесвам 3D проектите за баня , ползвала съм само тази услуга.

# 260
  • София
Много рядко.

# 261
  • София
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Често и сами си правим проектите.

# 262
Не инвестираме много често, но бих променила нещо, тъй като си е за ремонт. Едва ли бих се справила сама с проекта, по-скоро бих се доверила на специалисти.

# 263
  • София
Сравнително често инвестирам в практични подобрения за дома, особено ако намеря изгодна оферта. Бих се справила с DIY проект, може би не е изцяло сама, с с помощта на съпруга ми.

# 264
Постоянно инвестирам, все излиза нещо ново и по-хубаво.  DIY проекта е интересно предизвикателство, и да, в някаква част се справям и сама, мога да боядисвам и лепя тапети Wink

# 265
  • Once there was a Hushpuppy...
Сравнително често правим подобрения, не на банята. Обикновено се подменят батерия или душ.
Доверявам се на професионалисти, но имам виждане за дизайна. Това, което можем да направим сами ни доставя удоволствие.

# 266
Поне веднъж в годината правя практични подобрения в дома си. Справям се с DIY проекти.

# 267
Опитваме се постоянно да правим подобрения за дома. 🏡
Относно DIY проекта - зависи от самия проект. По-скоро не.

# 268
На 5-6 години и си решаваме двамата с мъжът ми кое, как и по какъв начин да направим

# 269
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект? - Инвестиран когато има нужда от подобрение или ремонт, като цяло не много често. Каквото можем вършим с мъжа ми, където имаме съмнения предпочитам да не е DIY, че да не се налага после да се поправя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт