Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 8 045
  • 473
  •   1
Отговори
# 270
  • гр. Кюстендил

Често мъжа ми предимно инвестира в различни подобрения за дома и той сам се справя с тези DIY проекти. Аз понякога наблюдавам и при нужда се включвам.

# 271
  • Ruse, Bulgaria
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Инвестирам често в дребни подобрения за дома, като често се справям сама с DIY проект.

# 272
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома
По-често отколкото би искал мъжът ми Laughing
бихте ли се справили сами с DIY проект
DIY проект да, но не бих сменяла смесител сама. ММ или баща ми биха го направили.

# 273
Инвестирам толкова често колкото се налага, старая се да залагам на качествени продукти. Сами се справяме.

# 274
Инвестирам когато имам възможност.Но за тази марка знам,че е с отлично качество защото съм ползвала неин продукт.

# 275
Поне веднъж годишно. Справям се с DIY проекти.

# 276
  • София
Вкъщи майстор не е стъпвал - всичко правим сами със съпруга ми. Обичаме да правим домът си още по-уютен и комфортен и често правим подобрения.

# 277
Инвестираме в подобрения, когато има нужда от тях. Скоро ни предстои реновация на банята и кухнята, като освен освежаване ще има и подобрения. Правили сме много DIY проекти и подобрения вкъщи през годините, но само за по-малки неща.

# 278
  • Другата България
Инвестирам когато има нужда, има проблем или нещо е за подмяна.
Най-често се сменят смесители и душ система.
Винаги опитвам да се справя сама.
Ако не стане - търся помощ.

# 279
Инвестирам според възможностите,  търся помощ за DIY проекти

# 280
  • София
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Винаги, когато се налага и има нужда. Редовно проектите ни са DIY и се справяме винаги сами, освен ако не е необходима строго специализирана квалификация, техника или умения.

# 281
  • София
Рядко, защото купувам качествени неща. Ако не се справим с ММ ще викаме съседа на помощ.

# 282
  • София
Нямам време за DIY проекти, обикновено залагам на по-утвърдени и качествени неща, койито ми се налага да подменям по-рядко.

# 283
Не инвестираме много често, но бих променила нещо, тъй като си е за ремонт. Едва ли бих се справила сама с проекта, по-скоро ще се доверя на приятелка, която е специалист.Информация ползвам основно от интернет.

# 284
  • Пловдив
Не инвестирам често, преди 2 години правихме ремонт на банята и я обновихме изцяло.
Мисля, че бих се справила сама. Мисля, че съм достатъчно сръчна.

Общи условия

Активация на акаунт