Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 1 837
  • 304
  •   6
Отговори
# 285
Рядко инвестирам.
Сама съм си дизайнер, поради финансови причини.

# 286
  • София
Инвестирам в подобрения, винаги когато видя нещо хубаво и прегматично. Проектите винаги сама си изготвям, така че абсолютно мога да се справя Simple Smile

# 287
Обичам да поддържам дома си и правя по няколко практични подобрения годишно. Харесва ми да се справям сама с DIY проекти — това ме мотивира и ми носи удовлетворение.

# 288
Съвсем скоро приключихме сериозно обновяване и решихме да инвестираме в качествени придобивки.
Справям се с лесни diy проекти , а идеи взимам от интернет

# 289
Често правим промени в дома си, някои наложителни, някои за да подобрим и осъвременим нещо. Доверявам се на специалисти

# 290
Често инвестирам, защото обичам да ми е комфортно и модерно в дома, да имам всички удобства.
Проектите си ги изготвям сама.

# 291
Инвестирам в подобрения веднъж годишно от финансови съображения. Проектите най-често са мое дело, тъй като ми доставя удоволствие.

# 292
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
гледам да не е често и затова купувам качествени неща. в почти всички случаи се справям сам

# 293
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Често с мъжа ми инвестираме в практични подобрения за дома - може би 3-4 пъти годишно. И да, бихме се справили сами с DIY проект, понякога имаме необходимите знания, за да го направим, друг път се допитваме до познати, интернет и т.н.

# 294
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома - винаги, когато харесам нещо.
Бихте ли се справили сами с DIY проект - да, но не бих отказала помощ.

# 295
Правя подобрения, когато нещо се наложи. А DIY? Понякога успявам, понякога викaм помощ

# 296
Всичко вкъщи си го правим двамата с мъжо. И да , все сме в малки ремонтчета

# 297
Мъжът ми много се интересува от такива практични придобивки за дома и затова доста често купу-ваме, след като аз одобря естествено. Мисля, че бихме се справили сами с DIY проект.

# 298
Не инвестирам често. Веднъж направено, подменям при нужда.
Не се справям сама, а и не искам 😀

# 299
  • София
Не инвестирам често в подобрения. Сама определено няма как да се справя, разчитам на чужда помощ.

Общи условия

Активация на акаунт