Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 1 960
  • 314
  •   4
Отговори
# 300
Не инвестирам много често, защото сме с новозакупено жилище и след основен ремонт, но доскоро не  беше точно така... Едва ли бих се справила сама с проекта, по-скоро ще се доверя на специалисти.

# 301
  • София
Даже бих казала прекалено често обновявам нещо в дома и рядко разчитам на чужда помощ.

# 302
  • София
Сменяме нещо, когато имаме нужда, развалило се е или наистина може да се смени с нещо много по-добро.
За проектите - гледаме сами да се справим.

# 303
Справяме се съвсем сами с такива проекти вкъщи, но инвестираме рядко в последните години

# 304
  • Пловдив
Често мъжа ми инвестира в различни подобрения за дома и той сам се справя с тези DIY проекти. Аз при нужда се включвам.

# 305
Справям се с diy проекти. В къщи мъжът ми прави сам ремонтите

# 306
Обикновено правя по-сериозни подобрения у дома веднъж-два пъти годишно, а по-дребни неща – когато се наложи. Обичам DIY проектите и често се справям сама — боядисване, сглобяване на мебели, дребни ремонти

# 307
Правим почти всичко сами, четем и се учим. Късметлийка съм, че имам умен и сръчен мъж.

# 308
Не правя   често такива ремонти.А вече имам нужда. Въобще не смятам да се справям сам

# 309
Не инвестираме много често в проекти, защото не ни се налага. Обикновено сама се справям с дизайнерските решения.

# 310
Не инвестирам често, само когато има нужда от ремонт или подобрения.Аз сама съм си дизайнер

# 311
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Аз посроянно нещо мисля и ремонтирам, понеже имам 3 имота. Справяла съм се чудесно и с DIY проекти.

# 312
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?

Не знам какво значи "практични подобрения в дома", но мисля скоро да си сменян осветителните тела с лед такива, това може би се нарича практично. Успявам да правя малки  ремонти и да сглобявам  без чужда помощ.

# 313
Не инвестирам често в подобрения, по-скоро при нужда. В повечето случаи сами се справяме с приектите.

# 314
Когато се налага, инвеститорам. Обикновено сами се справяме

Общи условия

Активация на акаунт