Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 2 068
  • 326
  •   11
Отговори
# 315
Не инвестирам много често, по-скоро при необходимост сменям с нещо по-добро и по-практично. Бих се справила с DIY проект, ама да не е много сложен. Иначе съм сръчна и оправна. Grinning

# 316
Инвестираме сравнително редовно в практични подобрения у дома, защото в семейството всички имаме добри умения в тази посока. Баща ми се занимава с вътрешни ремонти, мъжът ми също, а аз умея да боядисвам и да сглобявам различни неща. Майка ми също може да боядисва и има опит с проекти за бани и вътрешно обзавеждане, така че DIY проектите не ни притесняват – напротив, справяме се отлично сами.

# 317
Инвестирам в подобрения за дома само когато има нужда и нещо се амортизира. С по-лесни задачки мога да се справя, но не мога да се доверя на DIY проект за цяла баня например, там работя с професионалисти.

# 318
  • Елхово
Не инвестираме особено често. Но в годините винаги съм предпочитала качеството и съответно не се е налага да подменям често.

Всичко, което обновявам сама си го мисля и реализирам.

# 319
Често инвестирам  в нови подобрения. Сами се справяваме с проектите .

# 320
Когато е необходимо.
Да, бих се справила.

# 321
От време на време инвестираме в подобрения. В голяма част от случаите се справяме сами.

# 322
  • София
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект? - Доста често, тъй като сме н ново място с мъжа ми и все още не е направено съвсем по наш вкус. За щастие и двамата сме сръчни и доста неща си правим сами - наскоро сменяхме ключове и контакти, предстои смяна на диван, надяваме се да е преди Коледа и кой знае, един нов смесител, този на Grohe много би допаднал на мъжа ми и би го изненадало приятно да добави толкова елегантен акцент в апартамента ни.

# 323
Често инвестираме в подобрения. Напълно способни сме да се справим с DIY проект, правили сме го неведнъж.

# 324
Да, бих се справила сама. За съжаление банята не се обновява толкова често колкото ми се иска. Само ако нещо се счупи.

# 325
Доста често правя инвестиции в удобства и подобрения. За мен това е важно, а и се ползва от всички останали.
Не знам дали бих се справила сама с DIY проект. Вероятно бих, ако знам какво трябва да правя.

# 326
Рядко инвестирам. Не знам дали бих се справила сама с DIY проект.

Общи условия

Активация на акаунт