Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 3 541
  • 379
  •   1
Отговори
# 360
Инвестирам много време, енергия и финансови средства за да бъде нашия дом сигурно, уютно и комфортно място. На първо място са топлите и хармонични  взаимоотношенията, следва наличието на приветливо и удобно място, където протича ежедневието на цялото семейство и се случват специалните моменти.

# 361
  • София
Инвестирам, когато се налага. Иначе доста неща имаме в къщи като подобрения благодарение на DIY проекти.

# 362
Не особено често и не мисля, че бих се справила сама с проект, свързан с технически опит.

# 363
  • София
Обичам промените и сега ни предстои  ремонт,при който голямата къща ще трябва да се раздели на две жилища за децата ми.Има простор за действие и за членовете на семейството и за майстори-специалисти.

# 364
Обновяването не се случва толкова често,колкото бих искала.Миналата година обновихме дневната.
Сама не се справям,но съпругът ми умее доста неща.

# 365
Когато нещо вкъщи ме „дразни“ достатъчно дълго, веднага се втурвам да го подобрявам. Обичам да пробвам DIY неща — понякога стават страхотно, понякога… малко криви, но пък си е забавно!

# 366
Инвестираме и обновяваме постоянно. В 90% от случаите си изпълняваме проектите сами.

# 367
  • Sofia
Опитвам се,  е не винаги ми се получава , но е възможно да си проектирам нещо което при завършване изобщо не мога да повярвам че е възможно.

# 368
Постоянно инвестирам в подобрения за дома. Микля, че бих могла да се справя и сама с DIY проект.

# 369
  • Русе
Рядко инвестирам в подобрения, тъй като купувам възможно най-практични и качествени материали и оборудване.

# 370
  • Samokov
Сама направих проекта на банята ми и съм супер доволна. Всичко е много практично и удобно.  Често сменям интериора

# 371
Сравнително често инвестирам в дребни подобрения за дома, но когато трябва да направя по-значителен ремонт предпочитам да се доверя на специалисти

# 372
  • Дупница
Непркъснато на пазара се появяват много нови и красиви неща ,които те вдъхновяват да правиш промени и подобрения у дома. Съпругът ми се справя сам с малко помощ от мен.

# 373
Не инвестирам често. Банята я ремонтирахме преди 5 години и не смятам да правя скоро подобрения. Купувам при необходимост. Не бих се справила сама.

# 374
Не инвестирам много често. Не бих се справила сама с проекта, по-скоро ще се доверя на специалисти.

Общи условия

Активация на акаунт