Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 7 976
  • 473
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Инвестирам в практични подобрения в имотите ни спрямо нужди и качество. За банята не пестя пари и съм наясно, че там където има ток и вода се внимава много и се купуват качествени продукти. След като не ни харесаха предложенията за дизайн всичко си измислихме сами и дори хората, които изпълниха проекта не повярваха, че сами сме си го направили и в същото време е помислено за всичко много прецизно.

# 406
  • София
Не инвестираме особено често, но предпочитаме качествени продукти и съответно не се е налага да ги подменяме често, но когато се наложи сами си правим проекта.

# 407
Сравнително често инвестирам в подобрения, но не се имам за особено сръчна. Идеите са мои, изпълнението обикновено е на професионалист.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 12:40 от Stella Gemella

# 408
Не инвестирам често, обикновено при нужда.
Справяме се сами с проекта.

# 409
Периодично правим дребни ремонти, за да направим домът си по-уютен и функционален. Обикновено ни се получава и се справяме добре

# 410
Всяко практично подобрение е добре дошло. Справяме се сами с проектите за подобрения.

# 411
  • София
Инвестираме по необходимост обикновено,за да не товарим бюджета.

# 412
Много обичам diy проекти и често си измислям разни подобрения вкъщи, с които се справям сама

# 413
Инвестирам в практични подобрения за дома поне веднъж на сезон – обичам да освежавам пространството. А за DIY проекти? Да, справям се! Понякога изглежда като магия, понякога като малък хаос, но накрая работи.

# 414
Обикновено правя по-сериозни подобрения у дома веднъж-два пъти годишно, а по-дребни неща – когато се наложи. Обичам DIY проектите и често се справям сама — боядисване, сглобяване на мебели, дребни ремонти

# 415
*Колко често инвестирате в практични подобрения за дома - поне веднъж в годината

*Бихте ли се справили сами с DIY проект - по-скоро да

# 416
Инвестираме в подобрения на имотите ни практично и разумно.
А за DIY проекти- да, справям се!

# 417
Много често и трябва да си призная, че смесителят е нещото, което от самото начало ме е затруднявало. Трябваше ми нов смесител за къпане на бебето, после ми трябваше нов смесител, който да поддържа температурата на водата,за да може детето да се учи да се къпе само, после, когато се осакатих и не можех да се навеждам над мивката ми дотрябва отново нов смесител... Винаги търся практичното, което да ми улеснява всекидневието и да не ми отнема от здравето. Сменям много неща сама вкъщи - крушки, кабели, контакти, бих се пробвала и смесителя да сменя.

# 418
Не инвестирам често, само когато има нужда от ремонт или подобрения. Не мисля, че бих се справила сама.

# 419
  • София
Като се замисля, благодарение на мъжа ми инвестираме доста често. Обичаме промените, подобренията. Улесняваме живота си с иноваци.

Общи условия

Активация на акаунт