Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 7 974
  • 473
  •   1
Отговори
# 420
Инвестираме само, когато има нужда от смяна или ремонт на някакъв елемент.
Справяме се сами с ремонтите и подобренията у дома.

# 421
Когато има нови, интересни и полезни неща с удоволствие ги ползваме. Естествено и ако нещо се повреди и трябва да се смени - също.
Съпругът ми умее да се справя с предизвикателствата и рядко търсим помощта на майстори.

# 422
смянам при необходимост , обикновенно мъжа ми се справя

# 423
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Мисля че ще се справя.
Инвестирам за момента,когато се налага това.

# 424
Когато се уверя, че нещо е наистина практично, отделям от бюджета си и инвестирам, а  DIY проектите са нещо, което наистина харесвам, защото не обичам да се занимавам с майстори

# 425
  • София
Инвестирам когато се налага. Едва ли бих се справила сама, но съпругът ми се справя с всичко.

# 426
Гледам да инвестирам винаги, когато мога да отделя от бюджета си за месеца. Когато нещо се налага да се подмени винаги гледам да е максимално качествено и на добра цена, с превес в качеството.

# 427
  • София
При необходимост инвестирам. Сама съм си дизайнер.

# 428
Винаги когато има нужда и можем да си го позволим инвестираме в подобрения у дома. Със съпруга ми съумяваме в повечето случаи да се справим сами.

# 429
Инвестирам в практични подобрения за дома на всеки няколко години. А що се отнася до DIY проекти – бих опитал, стига задачата да не е прекалено сложна и да се справя с нужните инструменти.

# 430
  • До хладилника, който обичам
Рядко инвестираме, точно защото е DIY, но като инвестираме и правим, е от-до. По ирония на съдбата банята я обновихме почти само с Grohe неща - и съжалявам, че не отидох да ги видя на живо в някоя изложбена зала преди покупка. Пак щях да избера тая марка, но щяха да са други модели.

# 431
  • София
Инвестирам в дома си при необходимост и след прецизно премисляне. Обичам да проектирам така, че на мен да ми харесва и всяко нещо да си е на мястото.

# 432
  • София
Доста често инвестираме в по-добре Ив. Обикновено съпругът ми е дизайнерът. Той се справя с почти всичко вкъщи сам, с малко моя помощ.

# 433
  • Сливен
Не инвестираме често,само когато се наложи
Обикновено аз решавам.

# 434
Инвестираме, когато семейството ни има нужда. У дома, трябва да се чувстваме добре.
В момента правим и ново местенце за нашето семейство, което да превърнем в дом.

Общи условия

Активация на акаунт