Коледен подарък за цялото семейство: нова баня за 30 минути с GROHE Dice

• 7 974
  • 473
  •   1
Отговори
# 435
Живеем в къща с няколко етажа и по нея почти постоянно има нужда да се правят някакви подобрения, така че може да се каже, че сме във вечни ремонти.
Аз сама не бих се справила с DIY проект, но заедно със съпругът ми, който умее всякакви дейности свързани с подобрения по дома, успяваме.

# 436
Да, не само бихме се заели, но в момента аз и съпругът ми изцяло сами правим баня на селската си къща. Инвестираме не особено често, защото предпочитаме качество пред количество.

# 437
  • София
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект? - Не инвестираме често, защото с мъжа ми винаги се стремим да инвестираме в качество, което не налага честа подмяна. Вярвам, че бих се справила с DIY проект, но признавам, че разчитам на мъжа си Simple Smile

# 438
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?
Наскоро от липса на майстори мъжът ми се захвана и сам смени мивката. От тогава сме по-смели и си отправяме сами предизвикателства и проекти вкъщи. Инвестираме често ,младо семейство сме и обвзавеждохме ново жилище по БДС ,но често става така,че нещо вече не ни харесва и все още променяме ,съответно често инвестираме.

# 439
У нас се проектира и прави един път… за 10 години. 100 пъти мери един път режи. Инвестираме в качествени фитинги.
Точно толкова бяха необходими, за да се наложи подмяна на батерия на мивка в банята.
Сега.
Горе предлагат добро съотношение цена/качество

# 440
  • Melmak
Не инвестирах често до този момент в такива решения, но е време да започна!

# 441
Избираме качествени продукти, които могат да се ползват дълго. Ако обаче на  пазара излезе по-удобен и практичен продукт, предпочитаме да заменим стария. Съпругът ми обича да инвестира във всякакви инструменти  и успява сам да се справи с монтажите, които се налагат.

# 442
Често инвестираме в дома и всичко правим сами.

# 443
Често инвестирам в практични подобрения за дома и улеснения за мен . За съжаление сама не се справям много с проектите.

# 444
Колко често зависи от това какви са финансовите ми възможности в момента. Ако са добри - често.
 С DYT (Do it yourself) не се справям, нямам нужните инструменти и умения. Викаме си майстори.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 08:04 от Защо ме търсиш?

# 445
Не инвестираме много често в дома си, тъй като си го обзаведохме от до съвсем наскоро и за сега не се налага да се подменя нищо
Мъжът ми би казал че ще справи с проекта и смятам да му повярвам 😀👍

# 446
Последните 5 години съм в ремонти, взехме си 2 жилища и правя ремонтите сам, така че смятам че бих се справил със смяната. Стая по стая, ту във едното жилище, ту във другото. Вече 2 кухни направих и 2 бани, така че, от време на време ми се налагат такива покупки.

# 447
Често правим подобрения, защото обичам да ми е ново и различно. Някои неща правим сами, но баня без майстори не може!

# 448
Не инвестираме често. Баня не се ремонтира през година или две.
Купуваме при нужда. Сега ни предстои ремонт на банята. Аз не бих се справила, но мъжът ми - да

# 449
Колко често инвестирате в практични подобрения за дома и бихте ли се справили сами с DIY проект?  Сравнително рядко инвестираме .
Не мисля, че бих се справила сама с DIY проект.

Общи условия

Активация на акаунт