КГБ = Клуб на Готините Баби - 241

• 14 038
  • 674
  •   6
Отговори
# 615
  • София
Анитата да са честити! Да имат късмет в живота и да са разумни!
Да е жива и здрава бойната баба Мими, още дълги години да измисля щуротии!
Ениса, дано да си починеш и имаш време за себе си през отпуската!
Благодаря на Фло и на Нами, те си знаят за какво.
Кашлям като магаре, ама спирам да се оплаквам.
И да се похваля - днес казах не. Оценявам си труда и смятам, че заслужавам повече. Не е свързано с официалната работа, беше нещо допълнително, което не е на живот и смърт. Удрям го на живот, да не повярваш. В събота сме на банкет, ще бъде в СПА хотел, тържеството не ме блазни много, но си мечтая да се нагрея в сауната и евентуално в джакузито. Може пък тази година да ми хареса музката за разлика от предишната. Надеждата умира последна.

# 616
  • София
Получих си подаръка! Имам си щипки за пране - едни такива веселички- сини, червени, жълти, зелени! Чудесни са!
И за да не се чудите, ще ви въведа в историята...
УВОД: Говоря си с другарче на разни теми, без да знам, че това е точно МОЕТО другарче! Grinning
ИЗЛОЖЕНИЕ: Изведнаж, другарчето ми взе, че  се разкри и попита . Дали ще ти хареса подаръка? Ама не казва какъв е. И аз не питам. Отговорих й, че и картонче с 10 щипки да ми изпрати, пак ще се радвам, защото когато простирам, щипките ще ми напомнят за нея! Е, получих си ги. Повече подробности - по-късно. Ще се надявам внучките да ми помогнат, за да има и снимков материал. За сега и другарчето ми ще го запазя все още в тайна! Sunglasses
МАМСИ, поздрави мама! Да е здрава тази готина наборка. Не ви е скучно с нея. Дали няма да поиска да изкачи Еверест, да танцува на сцената на Болшой театър или да преплува някой океан ( по избор) Stuck Out Tongue Winking Eye Притежава невероятен дух, а той е този, който я крепи! Пожелавам й много здраве, спокойни бъднини и на сватбите на правнуците хорото да води!  Да бъде! Чу ли Господи? Отпусни на баба Мими още много светли земни дни...
Отивам да подхващам Касата, а не после да мрънкам. Grinning

# 617
  • в сърцата на любимите ми хора
Благодаря за хубавите думи към баба Мими. Прочетох ѝ всички пожелания и направо я разплакахте. Много се зарадва, че толкова добри думи получи от непознати за нея хора. От сърце ви благодари🤗!
Само двете сме, но това не попречи да си вземем торта, да духне свещичките и напук на диабета да хапнем по едно парче за нейно здраве.

# 618
  • София
Мамси,честит рожден  ден на мама Мими!Да е здрава,жизнена и все така пълна с ентусиазъм и желание за живот!

# 619
Клечи, Български пощи все още работят - ползват ги държавните институции да изпращат писма с обратни разписки, при тях се плащат сметки за ток, все още има хора да се абонират за вестници и списания, раздават и пенсии по селата. Имат си дори и пощальони. Нали сега се опитват и магазини да им сложат Rolling Eyes
Пипи, благодаря ти за съвета и помощта към НАП. Днес най-накрая ни се обадиха и ходихме да ни връчат решението - предупреждение да не правим повече така.
Изпих си и следобедното кафе Coffee Не обичам толкова къси дни, а при нас освен всичко и облачни - без грам слънчице. Искам да е вечна пролет ...

# 620
  • Вила Великула
Честит рожден ден на баба Мими. Да е все такава бойна мацка и да ни радва с нейните щуротии.
Макавели, радвам се, че съм помогнала.

# 621
И от мен -
Честит рожден ден на майка ти, Мамси!
Жива и здрава да е още много години и да има още много изпълнени мечти!

Цял ден скитосвам насам - натам, сега имам малко домашна работа и после ще ви прочета подробно.
Ако не заспя,нмога да пиша по актуалните теми от деня  Simple Smile  Wink .

# 622
Мамси, честит рожден ден на баба Мими! Да е здрава, здрава и пак здрава, и да не секва ентусиазмът й за нови подвизи! 🎂🍀🥰

# 623
Скокът
9 декември 2025 г. в 19:09 ч.
Посветено на Мими, днес навършва 82 и мечтае да скочи с бънджи

Ти стара ли ме виждаш, заблуден си.
Не остарява никога духът.
Ако го позволяваш - приземен си
и тръгнал си завинаги на път
за който казват, е в една посока.
Аз просто си мечтая да летя,
мечтата ми е стара и дълбока
и вярвам, че ще я осъществя.
Аз вятъра сънувам във косите,
аз въздуха усещам разреден.
Повярвай ми, напразни са мечтите
за топъл кът и за чаршаф от лен.
Мечтите се живеят и са ярки,
те просто са си падащи звезди,
които на признават книжни арки.
Мечтай и ме последвай даже ти.
Да полетим, пак млади във сърцата,
пак влюбени във този прост живот.
Мечтата е любов , а празнотата
не обещава път и порив нов.

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 19:22 от Бор_яна

# 624
  • някъде другаде
Мамси , честита да е баба Мими. Желая и здраве , щастие и да сбъдне мечтата си да скочи с бънджи.
Днес при нас беше слънчево и топло. През работно време раздавах призовки , а след работа си направих редовната разходка , та имам 19000 крачки. След малко ще се прикреватя с книжка.
Лека вечер , баболини!

# 625
Честита, здрава и щастлива да е баба Мими.
Всеки да следва мечтите си!

Днес беше много хубаво време. А аз затворена на обучение.
Готови ли сме за еврото...? Не.

# 626
Ранела, я сподели, ако не е тайна, за какво точно ви обучаваха? 🤔. То и народа казва, че не е готов още за еврото, ама кой го пита.... Sad

# 627
Мамси, честит рожден ден на майчето ти!

Борянке, както винаги - право в целта със стихотворението!
Фло, прати ми адреса на Гъбката.
Песньовката, дето си пуснала, е много хубава и баш за бабетки. И на мен, като на Тетка , най-много ми допадна последното изречение - "Я хуже, чем была, но лучше, чем буду!"
Днес ходих  до старата ми служба по покана на директорката. Май ще се озова в същата ситуация като Касс.
Има вероятност една от учителките да излезе в дълъг болничен и директорката намекна, че ще ме потърси да замествам. Казах ѝ, че всичко съм забравила, а тя ме изгледа дяволито и рече "Да, да, ти си мислиш". Дано на колежката ѝ се размине операцията, че ще има да се чудя какво да правя.
Рано е за лягане, но ви пожелавам спокойна нощ и сладки сънища, да не забравя.

# 628
  • в сърцата на любимите ми хора
Борянка, успя да разплачеш баба Мими - от радост и щастие 🤗. Каза, че никога не се е чувствала толкова значима. Благодари ти от цялото си сърце и душа ❤️. Страхотно стихотворение!

# 629
  • София
Да са живи и здрави Анитата!
Благодаря за поздравите към Ани, но тя е на Иванов ден. Но поздрави и наздраве не връщаме и без повод.
Мамси, да е жива и здрава баба Мими! Да помага в гледането на пра-правнуците!
Да, тя е какичка на повечето тук. Но по инерция от семейството си я пишем баба Мими.
За парашутното желание  - мълча си, че аз съм страхлива и не мога даже да го помисля.
Пипи, благодаря за видовете магнезий. Поразгледах наличности по аптеки и избрах този - https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030025041 . бива ли го?
И пак съм със спешен въпрос - какво да донесе Дядката на Мрънла?
Има си всичко, не играе с играчки, само ги разпилява по пода.
Категорично иска - къща на Барби/500 лв, но нали Дядката ще я донесе, ние няма да плащаме/, батут и лодка. Не може да обясни каква да е лодката, но клони към голяма за плуване в морето. Това е писала и в писмото от детската градина.

Общи условия

Активация на акаунт