Любители на котки - Тема 211

• 11 618
  • 279
  •   5
Отговори
# 270
  • Варна
Още не съм запалила печката на дърва и спят на кръгчета. Grinning
Скрит текст:

Женя

Тигре

Тигре се ококори като я притесних за снимка. През нощта в просъница чух да вият чакали до къщата ни, нали сме до гората. Тъкмо се притесних дали Тигре не е навън по нужда и я видях да ходи по стълбите.
Мага

# 271
Дамите, които са в Германия или пък пазаруват от тамошния пазар, имате ли наблюдения дали има бентонит, който максимално да се доближава до българското Бенто? Благодаря предварително!

# 272
  • Швейцария
Стиснете едни палци. Търсим дом на едно улично коте. Пуснах го в различни групи и една жена от Германия ми писа, че го иска. Сега ще говоря с нея да я проверя, но той няма друг шанс. Ако никой не го иска трябва да се върне на улицата, а беше намерен с тежка инфекция и сега е в клиника. Толкова съм се обандеждила, че не можах да спя.

# 273
  • До хладилника, който обичам
Към Мия, Сакура и Минка, прибавете и Мага. 4 и 900 е. Sunglasses Хем е на диета, в сравнение с другите.
Хаха, астрална близначка на Минка, и тя е 4,900 и е на диета Grinning

Стискам палци на уличния юнак, дано му излезе късметът.

# 274
Ходихме с Дарко да поливаме салатките в оранжерията. Поливах със скоростта на светлината, защото му беше много забавно да се хопка върху тях. Вчера направи 3 месеца. Направо няма да го познаете. Май няма да е джудженце като майка си!  Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Хи хи, на втората снимка какъв красив отпечатък от котешка лапичка има! Закон Божи е-лееш ли бетон, задължително има по някоя лапичка отгоре.

Да му изпапкам оченцата невероятно сладки.

# 275
  • Варна
Аха, преборихме се за оченцата му! Изкара ми акъла с тези инфекции!
От котовете с гримирани очи е. Че и линия има дръпната. Heart Eyes
Абе на мама гарджето!

# 276
Тя и самата форма е невероятно сладка. Големи, окръглени и в същото време едни такива с извивка. И големи топчести лапички. Като на мъжкарлаче.

# 277
Ауууу, каква Убавиня е Дарко Heart Прекрасник!

# 278
Много хубав Дарко! Много обичам бебенца, много са сладички и милички.

Аз на моите като им давам масло от сьомга е борба голяма. Много често и ги цапам и те също стават мазни 🤭. Решението е само къпане и повече търкане на мазните участъци. След баня сресване. Не си спомням, но май и при тях първите дни или докато са мокри стоят като мазни след това се оправя козината. На моите е около брадата обикновено стискат зъбите и маслото се стича по брадата. Скоро не съм ги клепала.

И аз май искам да им купя нещо за сушене, но няма да ползвам сешоар. Те горките ще умрат от страх. Ще ги слагам лятото в такова нещо някъде на слънчево място, за да изсъхват бързо. Аз ползвам клетките, но са тесни и ми се виждат неудобни. Рядко съм го правила, де.

Манди в началото като се появи едно лято реших да я къпя. С целият си акъл реших да я суша със сешоар, че да не и е студено и бързо да изсъхне. Тя беше супер кротка и мила изобщо не ми мина през главата че ще ме изподере. Леле, пуснах сешоара тя полудя от страх ми направи ръцете на нищо. Цялата бях издрана и нахапана белег ми направи. Чак като се отскубна и избяга се успокои и стана нормална и все едно нищо не е било. Много и бях сърдита тогава а тя милата идва да ми се гали. Това беше единственият път, в който я направих тази глупост  и повече не съм опитвала някой от тях със сешоар да ги суша.

# 279
Бела е с много дълга и гъста козина и просто няма как без сешоар. Ще гъбяса. Аз със сешоара я суших 40мин и пак беше мокра.

Обаче тия струпеи по брадата с цялото тва мазане просто се разпространяват по-надолу към врата и отстрани и нищо. Чак на 22и сме на кръвни и те кой знае кога ще излязат. Изобщо ...

Общи условия

Активация на акаунт