(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 2 615
  • 152
  •   1
Отговори
# 120
От Доукан

В анкетата гласувах ,че според мен Доа е жива и благодаря специално на Тенки ,че я пусна.

Само начинът по който Фатих си гледа пръстена и начина по който му натрапиха този брак ме навеждат на тази мисъл дано Асил е милостив към него и не си играе с него точно за този случай.

# 121
Едва ли , Асил си гледа неговите интереси. Вчера сцената му с Омер ми беше смешна. 😁 и беше прав защо му бе да го измъква от затвора 😁😁

# 122
Паднах като му се наежи и вика ти какво си мислиш ,че Фатих ли стои срещу теб. И Фатих който е сравнително прозорлив по отношение на работа не одобри мафиозите и просто си го каза и Йомер:Ама ние от кога слушаме Фатих?
А преди 5 серий викаше ,че не би потъпкал племенника си...
Йомер ако ще го спасява от тоя брак сега е момента не му трябва нова Гьоркем на главата.
АбСуд чакам аз какво разочарование Апото да е желан повече от младежта в дизито.

# 123
Изтекъл срок? Тези не знаят на коя планета са май! Това е 4ти сезон и има по-високи рейтинги от редица други 1ви сезон... Но това с имената беше много смешно, обърнахте ли внимание как ги въртят🤣🤣🤣 Със Серай на мен пък ми харесват, но друго ми е интересно, защо тя е приела като не се понасят🙂

А аз смятам, че е игра на някого това с обгореното момиче, може би на някого когото не сме виждали все още 🤔

# 124
Изтекъл срок? Тези не знаят на коя планета са май! Това е 4ти сезон и има по-високи рейтинги от редица други 1ви сезон... Но това с имената беше много смешно, обърнахте ли внимание как ги въртят🤣🤣🤣 Със Серай на мен пък ми харесват, но друго ми е интересно, защо тя е приела като не се понасят🙂

А аз смятам, че е игра на някого това с обгореното момиче, може би на някого когото не сме виждали все още 🤔
Въпрос на виждания Тени впрочем иска да каже .че достатъчно са го използвали вече не се ли усеща и тн...

# 125
Напредваме. За едно денонощие Grinning Grinning

Паднах като му се наежи и вика ти какво си мислиш ,че Фатих ли стои срещу теб. И Фатих който е сравнително прозорлив по отношение на работа не одобри мафиозите и просто си го каза и Йомер:Ама ние от кога слушаме Фатих?
А преди 5 серий викаше ,че не би потъпкал племенника си...
Йомер ако ще го спасява от тоя брак сега е момента не му трябва нова Гьоркем на главата.
АбСуд чакам аз какво разочарование Апото да е желан повече от младежта в дизито.

Ами Йомерчо да е мислил преди да прави бизнес с тоя. Накрая цялото му семейство (къвълджъм и детето не ги мисли за семейство) заради дядката ще бъдат засегнати. Тъпчо с накърнено его. Фатих с брак по сметка. Grinning

# 126
Малката мишка сладка

https://x.com/LavandaLover/status/1994736682076442846?s=20

Серай пуснала в профила си видео на Башак и Фатих от фенка на Доукан. Какво става баджъм нали се биеха на тоз сет?

# 127
Сладурче. Колко е пораснал.

Тайно са се помирили Grinning Grinning

# 128
Мустафа гледайки хала на Юналови от отвъдното.

# 129
Асуде ми беше смешна с реакциите си как Апо отново се жени и нейните физиономии бяха един път 😁😁

# 130
Айде Серайчето последва Доу стават интересни неща.
От Под липите ли се познават Йозге и Ево?

# 131
Да, вчера клипче видях като млади те двете. Еврим не е мръднала изобщо. Но двете не се следят в инста.

# 132
Ако Доу беше шийпъра на ДоФат май Серай ще е БашФат
Хммм

Роклята не е ли зелената рокля на Доа от 1 сезон?

# 133
не е същата.

# 134
Говоря за плаката от 1 сезон?

Говорят ,че са избрали Съла защото мислили че ще имат високи рейтинги
Брех толкова ли подценяват Ибо бе?

Общи условия

Активация на акаунт