(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 2 615
  • 152
  •   1
Отговори
# 135
Говоря за плаката от 1 сезон?

Говорят ,че са избрали Съла защото мислили че ще имат високи рейтинги
Брех толкова ли подценяват Ибо бе?

точно за нея ти говоря. не е същата.

ами не знам дали ще имат успех. Все пак Ибо си е име, отделно Бертан ще е там той доста известен стана с последната си роля. Канала е кофти, но да видим. Съла не е приела официално още. Сега е в Лондон.

# 136
Бирсен писа снощи че е приела.

# 137
Лично аз няма да ги гледам, независимо дали Съла ще приеме или не. Ибо не ми е любимец и не можа да стане след "Ифет"(отвратителната сцена Joy) Ще се изкефя обаче, ако Съла приеме и претърпят неуспех. Нищо лично, но не съм доволна от напускането и, непрофесионално е. Без значение какво пишат сценаристите, или как се държат колегите, тя си беше главен герой. Ама това, че "няма да участвам в романтични сцени с мъжа си, щото вече ми е бивш и имам нов извън сериала" хич не ми харесва. Та и затова продължих да гледам "Шербета" и искам Доа наистина да е жива, леко странно го показват и ни държат под напрежение. Май и сценаристите не са решили още, ами тестват зрителите, но самият взрив, обгарянето, обяснение за новото лице на Доа. Ще видим какви ще ги забъркат, но знаят как да потдържат интереса и любопитството. Колкото повече сеир и смях, толкова повече рейтинг! Joy Да идва Рузгяр наистина, че Нурсема и Асил ще се изтрепят, ако ги съберат. Joy А пък за Апо и Асуде- майко милаааа! Joy

# 138
Другата седмица очаквам лек срив, защото галата играе. Засега новите добре влизат и това се вижда от оценките. Важно е и линиите за мен ще ми е интересна Къвълджъм и Салкъма. Останалите толкова не, защото не можахме да видим повече от Къво и Пинко.
Много се надявам до края на годината да може поне в една от категориите да има 10, но мисията е почти невъзможна
Мале Асуде какви бяха тия физиономи от нея Grinning Grinning че и наранена че Апо не и е казал че пак ще се жени. Grinning Grinning

Надявам се да вкарат мъж за Къво , защо трябва тя да ревнува Йомер , нека той малко. Пък и Тунджай да е няма да откажа.

# 139
Говорят ,че маскираната ние ще решим коя е.
А пък джъст шербо писал ,че някой си играе с Асил както каза по рано Тени.

Асил,е този който подава жалба срещу Тунджай 📌
Бракът между Башак и Фатих е формалност (засега)
📌Доа няма да се върне. Човекът с превързаното лице първоначално беше показан като Ъшъл, но и това не е тя. Човекът с превързаното лице ще бъде този, когото феновете най-много искат.

# 140
Жената каза, че от обгорената са останали сините очи. Ъшъл не беше със сини очи, а Доа.

# 141
Жената каза, че от обгорената са останали сините очи. Ъшъл не беше със сини очи, а Доа.
Зелени очи мхмм. Веднага се сещам на Фатих названието:Моето момиче с хубави очи...
И това гледане на пръстена.Доа моля те ела си!

# 142
не мисля че Доа ще се върне. абсурд просто сега нищо не разкриват за да има съспенс. Пък очите на Доа са зелени-пъстри. На Гьоркем са сини.

# 143
Зелени да, сега погледнах отново превода със субки.

# 144
Аз мисля ,че ще видят дали Башак и Фатих ще се харесат през това време ще търсят актриса за нова Доа.

# 145
Аз бих се накефила да върнат някоя жена, обгорена от пожара на Гьоркем, и да яхне метлата за семейство Юнал😀 Гледа ми се нещо по така, стига с тези любовни истории на Апо и прочие.

Онзи ден гледах отказ от интервю на Фейза, разказва как един фен и предложил 100хил, само да я види поне 10мин🤣

Има едно предаване, тип Семейни войни, наскоро питаха "На кой характер от сериал бихте звъннали когато имате проблем?" Имаше масово предложения за Къвълджъм, решавала проблеми само в ресторанти🤣🤣🤣🤣

# 146
Съла с пост за Ата и поздрав за РД му.

Ти си този, който компенсира всичко, което нямам.
Честит рожден ден, скъпи! Единственото ми желание🌝🤍 е да бъда с теб на всяка възраст 29.11

# 147
И още от Съла с нейния възлюбен

# 148
Жив и здрав да е Ата още един път.

Не си представям Башето в къщата на Юналови.

# 149

Не си представям Башето в къщата на Юналови.
А защо не? Ако нямат намерение да връщат Доа би било интересно. Но ако я върнат тогава ще е още по интересно . но несправедливо спрямо Башак(Серай). Между другото прочетох, че Доукан отново е последвал Шербета, та демек е доволен, не се знае от кое, дали от решението с реда на надписите или знае нещо друго? Head Band

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 21:26 от pipilota65

Общи условия

Активация на акаунт