(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 062
  • 709
  •   2
Отговори
# 150
Доу и Ефе Heart

Серай

# 151

Не си представям Башето в къщата на Юналови.
А защо не? Ако нямат намерение да връщат Доа би било интересно. Но ако я върнат тогава ще е още по интересно . но несправедливо спрямо Башак(Серай). Между другото прочетох, че Доукан отново е последвал Шербета, та демек е доволен, не се знае от кое, дали от решението с реда на надписите или знае нещо друго? Head Band

ще си менкат смяната на местата със Серай Grinning Grinning

Малкото мишленце.

# 152
Не само страницата на Шербета първо Серай го последва след 2 часа някъде той.

# 153
Скрит текст:
СПОЙЛЕРЫ к сериалу "Клюквенный щербет"

📃После разговора с Кывылджим Омер глубоко задумается об их отношениях. Его будет мучить обида, но он всё равно постоянно будет думать о ней.
📃Баде, влюблённая в Омера, начнёт всё сильнее ревновать, видя, что он эмоционально тянется к Кывылджим.
📃Ей приснится сон, где она замужем за Омером, а Кемаль - их сын. Этот сон лишь усиливает её иллюзии и желание быть рядом с ним.
📃В один из вечеров Омер сильно напьётся и вернётся домой в плохом состоянии. Баде поможет ему раздеться и решится его поцеловать, но Омер не ответит ни на поцелуй, ни на её
чувства.
📃Осознав, что теряет Омера и что её мечтам никогда не сбыться, Баде решит убрать Кывылджим как препятствие. В отчаянии она передаст мафии информацию о слабом месте Омера - о том, что Кывылджим для него всё ещё важна.

Турецкий источник ✍️

# 154
# 155
Нови снимки на Серай

https://www.instagram.com/stories/seraykaya/?hl=en

На чашката пише:Който ме обича и с тръните ми ще ме търпи.

За Доу от гримьорите:Ако ме питаха кой е любимият ми актьор от сериала „Kızılcık Şerbeti“, щях да кажа #dogukangüngör. Работата му е толкова приятна, той е толкова позитивен и забавен, че се радвам, че пътищата ни се пресякоха, трябва да кажа, че арабите много те обичат.
#@dogukangungor7 Наистина ми хареса да работя с теб, толкова се радвам, че пътищата ни се пресякоха, ти беше любимият ми мъжки актьор в „Щербет от червени боровинки“, винаги се забавлявахме, винаги се смяхме в трейлъра, в стаята за подготовка, благодаря ти.

https://www.instagram.com/p/DRt-bFtiFse/?hl=en

# 156
Омер направо ме разби.

# 157
А прави ли ви впечатление или аз нещо съм пропуснала, но не дават малката Алев. Нито баща и ходи в стаята и, нито баба и я вижда. Дори когато децата си играят долу са само две. Дори не я споменават.

# 158
последно бебе Алев беше в 113 епизод. Днес имаше стори от децата в юналови и бебе алев беше там.

# 159
Йомьо тоя шаран много ми хареса тоз лаф на Башак може ли да спре да ръси глупости като и той ги прави???

Пускам превод направо ме повишиха с нерви като на пенсионерите пенсията от 120+ този месец.

Абдулах: С божата воля искаме дъщеря ви Башак за сина ни Фатих.
Фатих:Аз реших да се оженя.
Къвълджъм:Ще срутя този свят на главите ви.
- Някой който не е бил до мен в най-лошите ми времена може повече никога да не е до мен.
Йомер:Ти беше моите най -лоши времена.
Сьонмез:Какво ще правиш ако утре или вдруги ден това момиче се появи като съпруга на Йомер пред теб?
Чимен:Кой знае какво ще си помисли за мен.Как да се успокоя?
Сьонмез:Дай боже да не дадем Чимен за снаха в онази къща.
Къвълджъм:Трябва да минат през трупа ми. Това е прекалено!
Йомер:Хвърляш всички в огънят около себе си.
Абдулах:Ти по наш адрес ли зословиш?
Йомер:И без това не мога да смогна на бързината на вашето семейство с женитбите.
Асуде:Много пъти те предупредих относно темата с Фираз.
Ниляй:Постоянно си пише с някого.Все телефонът е в нея и докато си пише съобщения се подхилва.
Милостиви Аллах! Какво е това?

# 160
Обявлението на Башак, че ще се омъжи за Фатих, за да спаси както собственото си семейство, така и семейството на Фатих, предизвика голямо изумление у всички. Въпреки това, Фатих също се адаптира към Башак, като разбира ситуацията.

Затова никой няма избор, освен да повярва на тази ситуация. Сега е време за предложението за брак. Напрежението между Къвълджъм и Йомер продължава да расте. Асистентката на Йомер също има голяма роля в това.

Салкъм, която е много щастлива от пристигането на децата си, продължава да разпространява радост в къщата. Чимен е шокирана, когато чува от Емир, че Фатих се жени, и се тревожи как да каже това на майка си.

Асил, мислейки, че Юнал ще станат още по-силни в компанията, предприема действия да поправи отношенията си с тях. Ниляй, която забелязва, че Нурсема постоянно си пише с някого, започва да рови по този въпрос и истината, която в крайна сметка разбира, ще бъде голяма изненада.

Доукан на сет

https://www.instagram.com/p/DRz-dg2jkRg/?hl=en

https://www.instagram.com/p/DRzxLzuiIeM/?hl=en

Епизодът тази седмица на Unranked с актьора Доукан Гюнгьор, звездата на най-гледания турски сериал, ще бъде в Rotana Cinema и LBC Събота 📺 в събота от 21:00 ч.

# 161
Баръш с малчо Джан 😭😍  близначета.

# 162
Ще ги изям.
Доу с Джерен - пусната от Доу. Heart

Зад кадър.Heart

https://x.com/ShowTV/status/1996591571991666839?s=20

# 163
Ниляй:Хванах я как си пише съобщения с бившият си приятел.
Салкъм:И без това как ще си намери по друг начин съпруг?
Тихата вода дълбоко копае...Май дойде малко късно.
Нурсема:Да.
Салкъм:Повикай приятелят си на сватбата щом е толкова близък.
Башак:Можеш да ми дадеш пръстена и да ми кажеш да се оженя за теб.
Салкъм:Машаллах колко добра майка ще стане за Джемре.
Тунджай:Башак не идва в тази къща за да е в ролята на бавачка.
 Нурсема:Чудя се дали чичо ще дойде?
Къвълджъм:Всички разбраха що за стока е онова семейство само Йомер не го разбра.
Салкъм:Не може да сте обидени така преди сватбата г-н Абдуллах!
Елиф:Майко , наистина трябва да се страхувам от теб.
Салкъм:Трябва ти млад и хубав късмет който да окъсметиш и да се грижи за теб и детето ти.
Къвълджъм:Каква е тази Баде ,че не спирате да я говорите?
 Баде:И аз и Йомер се шокирахме разбира се.
 Къвълджъм:Щом си толкова голяма мераклийка да станеш майка и ти си направи едно Баде.
Баде:И без това мисля така.

Бога ми много ми харесват сцените с Фатих и Къво този сезон и да още преди това Гьоркем беше го казала и ще я цитирам: Може да не се обичате много с Фатих ,но той ви вярва затова търся помощ да поговорите с него.

А ето ,че чухме ,че я цени и я обича и тя вече му е семейство и не иска да ги губи.

# 164
май спойлера ще излезе верен. Мале тая Баде не я понасям, Омер да му мисли само да не я .... и бебе да има.

Общи условия

Активация на акаунт