Както казах много ми хареса...
повече от панаира в началото и сравненията на Башак с Хавиер Бардем. Не се получава между Серай и Доу и това си е.
Часта с Баде нарочно не съм я превела.
Фатих:Г-жо Къвълджъм.
Къвълджъм:Ела , Фатих! Добре дошъл!
Фатих:Добре заварили! Как сте?
Къвълджъм:Бивам да кажем. Справям се някак.
Фатих:Г-жо Къвълджъм , аз трябва да ви разкажа нещо всъщност но и аз не знам как да го кажа. Оф, много е трудно... Мисля откъде да започна..
Къвълджъм:Според мен започни от някъде.
Фатих:Права сте.Права сте...Ще започна.Взех решение да се оженя.Знам , знам ,че стана много набързо. Всъщност не беше в моите планове може да сте сигурна в мен. Но така просто се случва в живота. Няма ли да кажете нищо?
Къвълджъм:Ще кажа....
Фатих:Вижте.. аз...тоест не искам въобще да ви губя. Моля ви не ми се обиждайте! Поне заради Джемре. Къвълджъм:Фатих , аз чух че ще се жениш.И откакто чух просто така си стоя ето тук на този диван.Какво мога да ти кажа? Имам ли право да ти кажа нещо?
Фатих:Моля ви се...
Къвълджъм:Тук и да почна да викам и да се мятам. Моята дъщеря ще дойде ли обратно? Няма да дойде! Ще можем ли пак да се върнем в миналото с преживяното? Няма да можем Фатих! Абсолютно никой няма да дойде. Никой който си е тръгнал....
Фатих:Вие сега не ми се ядосахте въобще ли?
Къвълджъм:Според мен ти достатъчно си ядосан сам на себе си. Нямам какво да кажа повече. За мен важното нещо тук е щастието на Джемре.Всичко друго е безмислено. Но ако човека който допускаш в живота си разбие нейното сърце ще разбия този свят над главите ви.
Фатих:Не г-жо Къвълджъм.Според вас може ли да се случи такова нещо? Аз бих ли позволил такова нещо? Къвълджъм:Аз нямам грам съмнение в твоето бащинство.Просто исках да го кажа.
Фатих: Благодаря ви за разбирането. Разбира се ние през годините с Вас заедно станахме едно семейство и повярвайте ми аз не искам да губя това. Искам да знаете ,че много ви ценя и обичам.
Къвълджъм:Благодаря...
След Баде.

Фатих:Г-жо Къвълджъм има ли нещо което мога да направя за Кемал?
Къвълджъм:Не Фатих благодаря ти понеже вади зъби понякога вдига температура.Няма друг проблем. Фатих:Добре. Благодаря ви ,че ми отделихте време. И без това Кемал е бил болен нека не ви задържам повече.Добре ,че ви има!
Къвълджъм:И теб така!

Снощи не можах да гледам епизода, едва сега го изгледах. Ами не знам какво да кажа. Въпроса с живата Доа го заметоха под килима, ама никога не е късно и да го извадят отново, щото обяснението не беше убедително. Фейза- верно ли е толкова некадърна или майка и нарочно и пише такива сцени, като някакъв вид оправдание? То странни неадекватни физииномии , то хилене на погребение, не знам, не знам. А пък Салкъмчето, аха да ми хареса Бум!
Видите ли Чимен е виновна, в дома и не можело, на хотел може ама на нейното диванче- Не!
Омер изобщо няма да коментирам и там яко объркаха нещата, абе не знам не ми харесва, но продължавам да гледам с интерес и то подробно.