(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 096
  • 710
  •   1
Отговори
# 165

Както казах много ми хареса...
повече от панаира в началото и сравненията на Башак с Хавиер Бардем. Не се получава между Серай и Доу и това си е.
Часта с Баде нарочно не съм я превела.

Фатих:Г-жо Къвълджъм.
Къвълджъм:Ела , Фатих! Добре дошъл!
Фатих:Добре заварили! Как сте?
Къвълджъм:Бивам да кажем. Справям се някак.
Фатих:Г-жо Къвълджъм , аз трябва да ви разкажа нещо всъщност но и аз не знам как да го кажа. Оф, много е трудно... Мисля откъде да започна..
Къвълджъм:Според мен започни от някъде.
Фатих:Права сте.Права сте...Ще започна.Взех решение да се оженя.Знам , знам ,че стана много набързо. Всъщност не беше в моите планове може да сте сигурна в мен. Но така просто се случва в живота. Няма ли да кажете нищо?
Къвълджъм:Ще кажа....
Фатих:Вижте.. аз...тоест не искам въобще да ви губя. Моля ви не ми се обиждайте! Поне заради Джемре. Къвълджъм:Фатих , аз чух че ще се жениш.И откакто чух просто така си стоя ето тук на този диван.Какво мога да ти кажа? Имам ли право да ти кажа нещо?
Фатих:Моля ви се...
Къвълджъм:Тук и да почна да викам и да се мятам. Моята дъщеря ще дойде ли обратно? Няма да дойде! Ще можем ли пак да се върнем в миналото с преживяното? Няма да можем Фатих! Абсолютно никой няма да дойде. Никой който си е тръгнал....
Фатих:Вие сега не ми се ядосахте въобще ли?
Къвълджъм:Според мен ти достатъчно си ядосан сам на себе си. Нямам какво да кажа повече. За мен важното нещо тук е щастието на Джемре.Всичко друго е безмислено. Но ако човека който допускаш в живота си разбие нейното сърце ще разбия този свят над главите ви.
Фатих:Не г-жо Къвълджъм.Според вас може ли да се случи такова нещо? Аз бих ли позволил такова нещо? Къвълджъм:Аз нямам грам съмнение в твоето бащинство.Просто исках да го кажа.
Фатих: Благодаря ви за разбирането. Разбира се ние през годините с Вас заедно станахме едно семейство и повярвайте ми аз не искам да губя това. Искам да знаете ,че много ви ценя и обичам.
 Къвълджъм:Благодаря...

След Баде. Wink

Фатих:Г-жо Къвълджъм има ли нещо което мога да направя за Кемал?
Къвълджъм:Не Фатих благодаря ти понеже вади зъби понякога вдига температура.Няма друг проблем. Фатих:Добре. Благодаря ви ,че ми отделихте време. И без това Кемал е бил болен нека не ви задържам повече.Добре ,че ви има!
Къвълджъм:И теб така!

# 166
Рейта. Вчера имаше и мач, но сме след озета на морето. Аз бях втрещена от крясъците на Омер и промото за следващия епизод направо ми призлява. 🤢

# 167
Диалога на ФатБаш в ресторанта.

Ф:Наистина да ти е сладко мила ми Башак. Желаеш ли да поръчам още една порция? Б:Добре. Ф:Ти имаш ли идея защо дойдохме тук например? Защото се държиш така всякаш си се запознала с някой от сайт за запознанаства и вечеряте.Затова го казвам не ме разбирай по грешно. Б:Имам проблем с карбонитрата когато съм стресирана. Не мога да дойда на себе си докато не си изям порцията с макарони. Ф:Много хубаво.Много хубаво. Момиче престани с тези макарани и мантътата за да обсъдим положението което се намираме в момента. Б:Добре. Слушам те! Ф:Мерси. Б:Първо въобще не ми харесва да ме наричаш - моето момиче нека се разберем затова повече неми го казвай.Разбра ли? Ф:Така ли? И как да те наричам? Как ти искаш защотоако остане в твоите ръце за известно време трябва да е женичката ми затова питам? Б:И аз така мислех. Ф:Разбирам да сега те разбрах.Няма проблем! Б:Все така с закъснение ли разбираш? Ф:Както и да е няма да се хващам на това. Сега знаеш ли какво стана? Ти ми постави капан. Ооо да...Ти ме видя и разбира се ме хареса. Какво ти харесване бе? Според мен устата ти се схвана даже...и за да ме задържиш в ръцете си започна да играеш такива игри.Да. Б:Ти толкова обширно ли мечтаеш? Ф:Лъжа ли е? Б:Миличък , ако щях да правя номер на някого за женене това нямаше да си ти.Не даже не си ми и по вкуса.Ф:Така ли?Б:Мхм. Ф:И какъв е твоят типаж? Б:Например Хавийер Бардем...мммм Ф:Е добре пак съвпада с моята теория. Според мен доста си приличаме... Б:Може да си неговата китайска версия за покупка прав си.😁 Ф:Да ти е сладко.Яж,яж.... Б:И да се върнем на темата през нито един период в живота си не съм мислила да се женя.Майка е болна грижа се за нея.Грижа се за фирмата.Дано Аллах не ме изправя пред това но ако нещо стане с майка ми не мисля да живея тук. Ф:Чудесно до тук се разбрахме. Добре щом имаш такива намерения защо се направи на актриса на сцена все едно ще женим? Б:Защото батко Тунджай не позволява на никой да живее ако е наранил мама затова.Онзи ден когато отвеждаха батко Тунджай мама много се изплаши.Ф:Ай. Б:Ще прогори този град за една сълза на майка ми. Ф:Ах , ах как ме е жал. Каква любов само Каква любов само. Направо ми стана тъжно за вас. Б:Ти не разбираш нали? Ф:Цт. Б:Или теб или баща ти даже щешеда убие всички ви. Аз не се жертвам заради вас а заради майка ми.Иначе какво ме интересува и да умреш. Ф:Да умра? Колко чувстителна си била само. Виж ние нямаме нищо общо с темата за сигнала в полицията. Как достигнахте до този извод ,че ние го направихме? Наистина се чудя. Б:Може ли защото стана в същата вечер в която имахме проблем с вас? Ф:Опънаха ми се нервите.Това не е нищо друго освен глупост знаеш го нали? Б:Виж не приемай всичко толкова лично.Положението на мама е наистина сериозно ако батко Тунджай влезне в затвора тя няма да го преживее.И вие семейно сте дали много жертви.Нито вие отваряйте още един гроб нито пък ние. Приеми да се оженим да успокоим батко Тунджай ще останем женени за няколко месеца и после ще се разведем.Ти по твоя аз по моя път.Защо толкова протакваш всичко? Ф:Прощавай виж опитвам се да си събера мислите този който наричаш батко Тунджай баща ти или какъвто е там наистина ли е психопат? Има ли много работи незаконии? Б:Не съм броила ,но са доста. Ф:Що за спокойствие е това? Що за спокойствие? Вие в какво се опитвате да ме придърпате? Какво правите с мен? Б:Колко мрънкаш само не съм примряла за теб.Ф:Да ти не примираш по мен...Виж днес говорих с баща си и знаеш ли не му казах истината.Не му разказах ,че това една игра. Б:Много хубаво нещо си направи. Ако беше казал той щеше да каже на батко Тунджай ,а после какво щеше да стане? Бам-бам-бам. Ф:Какво бам-бам? Вие да не сте бандити бе? Б:Цт това е доста миличко за нас.Мисли още по свободно.Ф:Ще ти разкажа.Ще ти разкажа.Аз имам една дъщеря наскоро загубихме и майка и.Накратко в този живот аз и останах. Тоест ако аз и ти се ожени..оженим дори и да е по принуда ще трябва да живееш с нас.Аз живея със семейството си къщата е препълнена. Б:Добре.Ф:Наистина е много странно. Б:Какво има толкова ще остана за 1-2 месеца? Ф:Това какво ще правим с това спокойствие в теб? Б:Това мое спокойствие ще спаси целият ти род. Не примирам по теб. Ф:Добре нека направим така. Б:Какво ще правим. Ф:Чуй ме! Чуй ме и то добре. Ще се оженим тази лъжа ще си продължи няма да кажем нищо на никого и после като отминат 1-2 месеца и като му дойде времето ще кажем на семействата си че не сме си съвпаднали.И съвместно решихме да се разведем и темата се затваря и край. Разбра ли? Б:Фатих ти наистина си много умен. Аз какво говоря и без това? Милостиви Аллах! Ф:Как ще те изтърпя? Как ще те изтърпя? Б:Замисли се и за мен. Хайде искай сметката и да ставаме вече.

https://m.youtube.com/watch?v=MsEWfLf--3M&pp=0gcJCR4Bo7VqN5tD

Йомер е под всякаква критика след пандиза.
Ще преведа и техния диалог довечера.🙂

И една пикантерия говори се че Доу ходи с Дилара /Баде.

# 168
  • Дубай
Тая новата на Йомер беше нали?
Той Доу май не си взема бележка много, да не се изкарва онова, където изкарва хляба си.
В кръга на шегата го казвам
После ще пиша за Серай и Доукан!

# 169
Тая новата на Йомер беше нали?
Той Доу май не си взема бележка много, да не се изкарва онова, където изкарва хляба си.
В кръга на шегата го казвам
После ще пиша за Серай и Доукан!
Беше я снимал даже в сторито си как подскача с един халат с ушички, но интересно 🤣
О моля ти се важното да е хубава снахата и умна която ще ни докара 🤣

Добър баща ще стане от него. 😇
Майката на Кумсал го пусна вчера 😍

https://www.instagram.com/reel/DR473qlD83s/?igsh=dWo2MGdvNG90Mjk0

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 15:00 от x BlackRose x the guardian team :)

# 170
Бадето много опасна. И тя ще е луда , иначе е красиво момичето, вчера тя беше на сет с севтап и Асуде...
Що не сложиха мъж асистент на Омерчо. И той ли ще е дон жуан на дърти години и да гони младо 😁😁

# 171
Съла от Лондон

# 172
Привет! Hug Снощи не можах да гледам епизода, едва сега го изгледах. Ами не знам какво да кажа. Въпроса с живата Доа го заметоха под килима, ама никога не е късно и да го извадят отново, щото обяснението не беше убедително. Фейза- верно ли е толкова некадърна или майка и нарочно и пише такива сцени, като някакъв вид оправдание? То странни неадекватни физииномии , то хилене на погребение, не знам, не знам. А пък Салкъмчето, аха да ми хареса Бум! Joy Видите ли Чимен е виновна, в дома и не можело, на хотел може ама на нейното диванче- Не! Joy То бива лицемерие, ама... Head Band Омер изобщо няма да коментирам и там яко объркаха нещата, абе не знам не ми харесва, но продължавам да гледам с интерес и то подробно. Joy Да видим до къде могат да стигнат?

# 173
Това беше хубава и емоционална сцена, но боли от думите на Омер. 💔

# 174
# 175
мале недей, толкова ми е неловко да я гледам до тоя. цял ден в туитър я спукват от подигравки как може да е с тоя дъртак... Grinning Grinning
Личи си че нещо не е наред с тези двамата. По-скоро с нея че е доста различна че насила е с тоя. Че тоя я използва защото е по-известна от тях двамата..

и друго днес

Раздяла!
Разривът между Къвилджъм и Йомер в снощния епизод на „Kızılcık Şerbeti“ предизвика значителна негативна реакция от зрителите. Коментарите в социалните мрежи варираха от „Разкъсахте всички двойки като пъзел, не пипайте КъвМер“, докато някои зрители обявиха заминаването си с думите „Извинете“. Нарастващите критики след епизода отново подчертаха нарастващото недоволство от скорошното влошаване на динамиката на двойката.

Съобщава се, че продуцентският екип е взел спешно решение, подхранвано от значителния спад в рейтингите. Според запознати, асистентката на Йомер, Баде, една от фигурите в центъра на негативната реакция, е била отстранена от историята. Очаква се Баде да напусне сериала по време на новогодишния епизод или през следващите седмици, а се говори, че продуцентският екип се готви да преразгледа сценария.

# 176
Повдига ми се от дедито затова бях спестила кадрите въпреки ,че ги видях.

Само на мен ли не ми мина грам драмата на Чимен ,че Фатих ще се жени тя толкова за сестра си не рева сигурна ли е ,че обича Емир? ;д

# 177
тя си въобразява че обича Емир. Неговата майка няма да я приеме. Къвълджъм също.

# 178
То, че Чимен си въобразява, така е, не и е за първи път. Но мен ми се струва, че този инцидент няма да ги раздели, а по скоро ще ускори нещата. И Чимен ще влезе в къщата на Юналови както Доа(нищо, че Емир е доведен син, Салкъмчето има по силно майчино чувство и от Пембе), то и нея не я искаха. Joy Това момиче не си взе поука от случая с брата на Гьоркем(тогава дори се покри, напук на Кавълджим), ако това стане  сценаристите се повтарят, явно са забравили.

# 179
Не знам, но от видеото сякаш Еврем е по-доминантна във връзката им... той как я погледна като ги питаха как върви връзката им Laughing

Ох, много се смях на Салкъм, страшен диван бил, че и разправя колко пъти го чистила SatisfiedSatisfied Излагат се обаче, никой не може да мине подаръците на Гьоркем, точка! Какви са тези дантелки, на когото и да е, дори на приятелка да иска да подарява нещо подобно, ми дойде множко...

Чимен преди не се набиваше на очи, ама сега супер много дразни с актьорските си умения Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт