(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 177
  • 714
  •   3
Отговори
# 195
е аз като казвам шнура слагам режисьори и сценаристи под общ знаменател. Grinning Grinning

# 196
е аз като казвам шнура слагам режисьори и сценаристи под общ знаменател. Grinning Grinning
Дано други любимци не се лъжат по рейтинговите проекти какво друго да кажем...

10/10

Много искам да видя сцената зад кадър бельото определено ще е имало бая дубъли.
Умирам как Фатих го грабва и върви.

# 197
морето сега е като рибарчето в първи сезон, но очаквам срив и той да се намеси и там да обърка нещата.

да беше забавна сцена Grinning

# 198
Не е моето определено мъчих се ама като не се получава не става.

# 199
Дано днес имаме фраг, но все ми е тая, да видим какви оценки ще имаме до края на 2025. На 26.12 ще е последния епизод преди 2026.

Ще ми е мъчно да не виждам бебе джан. Така и не видяхме той и еврим на снимка. Добре че има с Баръш.

# 200
Аз се чудя баш НГ как ще влезнат миналата година ги пратиха по болниците. ;д

Времената когато Шербета беше Шербо. Heart

Зад кадър на предаването при арабите

https://www.instagram.com/p/DR99kooCCw7/?hl=en

Не лъжа, когато казах, че Доукан наистина има сърце на дете и е толкова очевидно как се смее, шегува и благодари на екипа зад кулисите.

Като човек, който следи всеки епизод на „Шербет от боровинки“, казвам, бяхме много щастливи да се запознаем със звездата, която изигра толкова ясна роля; той беше различен от всичко друго.

Дано сложат субки и за арабката за да го преведа но много ми хареса момента ,че няма как да разбие съмненията в себе си ама и не му и пука особено. ;д

# 201
Добро утро! Влезнахме в 81 и видях отново голямото събиране на ДоФат снощи всякаш е било вчера и не съм се вълнувала с тях цялото си лято.

След тази реплика няма място за други жени в който и да е сезон:В този си живот съм обичал само теб!

От вчера сторитата на Доу и Серай

https://x.com/nanaturquia73/status/1997966895186837884?s=20

https://x.com/fanofDGSM/status/1997985909107515500?s=20

Доу пред арабката споделя на въпрос за любимите си актьори ,че харесва най-много Шенер Шен и Халюк Билгинер а от тези на неговите години:Считам ,че Алперен...Алперен Дуймаз е много добър в работата.

# 202
новото бебче кемал. не мога да още да се съвзема че бебе джан(стария кемал) го няма. Sob
сега новото бебе прилича повече на двамата, вместо на единия. Grinning

Последна редакция: вт, 09 дек 2025, 12:56 от itshristina

# 203
И то е много хубаво обичам бебета и деца - душинка. Heart

Йомер:Брат ми знае ли ,че каните и мен на вечерята?
Салкъм:Разбира се ,че знае.
Ниляй:Чичо Йомер ще дойдел на вечерята.
Апо:Как така?
Чимен:Страховита жена. Дявол с ангелско лице.
Йомер:Тя гледа синът ми прекрасно. Човек трябва е благодарен ,че я познава.
Апо:Ще направим сватбата в най-хубавият си хотел по най-добрият начин.
Салкъм:Наистина имаме сватба.
Асил:Баща и син се надпреварват наистина.
Башак:Преживяваме това за да не стане батко Тунджай убиец.
Ако си жив е заради това ,че се жениш за мен даже и цялото ти семейство.
Фатих:Хубава си станала.
Башак:И ти си станал много красив.
Башак:Ти кой си ,че ми заповядваш?
Фатих:След малко ще ти стана съпруг.Не се самозалъгвай ти се възползваш от това положение.
Башак:Ти сам поиска това.
- Г-жа Башак Аксевер приемате ли Фатих Юнал за ваш съпруг?
Башак:Трябва да ви кажа нещо.

# 204
мале очаквам Бадето да надуе корема и без това Омерчо са му слаби ангелите и да съсипе още повече Къвълджъм.

# 205
Изглежда майката на Башак умира защото са писали ,че много плакали.
От Фейза.

# 206
Тя умира. Ти видя ли новината че Фейза ще пее на новогодиншия концерт??? Явно майчето бая е платила за да види как фалшиво пее щерка и, няма да се учудя ако пее на плейбек но друг да пее. 😁😁

# 207
Тази умница не знам какви ще ги накъдри ама определено не ме кефи.
Някой да припомни на Доу как гледаше Съла ,че...

Семейството Юнал е поискало ръката на Башак от баща ѝ. Сега е време за сватбата. И двете семейства са за това да не се проточва. С одобрението на всички се решава да се проведе грандиозна сватба. Въпреки че Башак и Фатих са напълно наясно, че трябва да продължат играта, в която са влезли, това далеч не е лесно за нито един от тях.

Емир и Чимен да се разбират добре е най-голямото притеснение на Салкъм. Въпреки това, Чимен иска да има добри отношения с майката на мъжа, когото обича. Купува подарък за Салкъм, но той се оказва безполезен.

Постоянните тайни съобщения на Нурсемa с някого сега привличат вниманието и на останалите. Опитите на Салкъм да поправи все още напрегнатите отношения между Абдулах и Йомер не се провалят. Двамата братя размразяват леда между си.

Приятелството между Къвълджъм, Асуде и Асил продължава да се засилва. Йомер, хващайки момент на слабост, се сближава с Баде. Въпреки че дълбоко го съжалява след това, вече е твърде късно.
 В деня на сватбата голямата изненада, която Башак е подготвил да нарани Фатих, оставя своя отпечатък.

# 208
Брак по сметка е все пак.

Той Доу и да е гледал по-така Съла изобщо не го гледаше по-същия начин. Или поне беше не така истинско 3 и 4ти сезон.

# 209

Съличка. Heart

За трети не съм много съгласна за 4-ти и двамата се гледаха с "професионализма" който ни докара до тук.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 00:31 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт