(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 255
  • 720
  •   2
Отговори
# 210
# 211

Любовта на Доукан към животните е таван.

# 212
Башак:Помогнете!
Фатих:Башак!
Сьонмез:В тези Юнал има някаква лоша поличба.
- Моите съболезнования.
Йомер:Ще направя сюнет за синът си какъвто му подхожда на него.
Къвълджъм:Идва ми малко пресилено.
Сьонмез:Отчуждаваш се от собствената си култура.
Баде:Г-жа Къвълджъм съсипа живота на човека.Ако някой ще оправи тази тема то това ще е г-жа Салкъм. Салкъм:И ти все пак ще си подготвиш тоалета за майка на сюнета.
Ниляй:Това момиче гаджето на чичо ли е?
Нурсема:Отиваш в г-жа Къвълджъм нали?
Салкъм:Да дойда и аз и заедно да отидем?
Ниляй:Наистина е опасна.
Салкъм:Млада, невинна и усмихната много.
Къвълджъм:Точно като за вас.Ще се виждате честичко вече.
Салкъм:Дай боже!
Чимен:Колко е хубава гривната ти само.
Хаят:Подарък ми е от г-жа Салкъм.
Къвълджъм:Разделят се заради тази невъзпитана жена а после аз съм виновна.
Башак:Пристиснати сме в този фалшив брак без изход. В най-скоро време ще свършим с този брак...

Не мога да свикна и това е но тук се смях с глас.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 23:38 от x BlackRose x the guardian team :)

# 213
аз не гледах епизода, но сцената на лодката и паник атаката на Къвълджъм толкова ме разстрой. Перфектна игра на Еврим. Къвълджъм наистина намери добър приятел в лицето на Асуде.

Омер няма да се промени. Пак пиян и джиджи биджи Бадето и със сигурност ще има бебе. Толкова тъп да е Омер, да го съсипят толкова много за кого бе нужно. Всички мъже Юналови си приличат. Нищо ново под слънцето. Браво на омерчо баща ще става за втори път. Grinning Grinning Grinning

# 214
Бирсен писа ,че Къванч Касабалъ влиза като гост актьор в сериала като бившия на Башак.

Колкото до Йомер отдавна спрях го съжалявам.

# 215
той не е за съжаление. надявам се къвълджъм да продължи живота си без него. един асил направи повече за нея за тези 6 месеца от колкото йомер който си играе на мафия и да се напива и да се натиска със дясната си ръка която отделно се опитва да бъде майка на кемалчо.

# 216
Остави непознатия Асил даже Фатих не я оставяше сама довчера а той се държи все едно го оставила тя да гледа детето им и го е пратила на топло за доживотен. Пълен мишльок!
Аз горката щях да почина на сцената с макаронките вече и любовта ми към тях изчезна заради това чекне Башак.

# 217
еми това се върти в главата на мелзей. Grinning

# 218
еми това се върти в главата на мелзей. Grinning
Отщя ми се да ям макарони в близките 10 дни.
Сцената с малкия Апо където е охапал малката Джемре ми хареса ама как ще ходим да се извиняваме на Ниляй ,че сме и казали истината ,че е една клюкарка ми дойде в повечко. Хареса ми сцената на кака и малкото братче.

Кумсалка е памук голям.

https://x.com/masalyumagi/status/1999578545987723406?s=20

- Ти и без това винаги си си такъв.Веднага се запалваш за всичко , а после ти минава. А после сам се виниш с тъгата в себе си.

# 219
този епизод беше последен за бебе джан(кемал) и идва бебе мустафа(новия кемал). добре че видях ме тяхна обща снимка.

като си помисля че може да има братче или сестриче направо ми призлява.

# 220
Чакай да си пусна оригиналната г-жа Юнал ,че направо...

# 221
на спомени ще я караме Grinning Grinning

# 222
Мисля че цифрите говорят и за епизода

Фатих и Башак
В друга вселена /сериал щях да ги харесам със сигурност.
В фрагмана се зарадвах на шалчето на Фатих.🫰🏻😆

https://x.com/roseblack_95/status/1999753219552247986?s=46

# 223
  • Дубай
Серай /Башак влезе в много късен етап от сериала... Зрителите са свикнали със Съла /Доа...
Сериали, където зрителите изграждат изключително силна емоционална връзка с конкретните актьори и техните персонажи в продължение на стотици епизоди,подобни сътресения винаги предизвикват бурни реакции.
Влизането на нова актриса на мястото на вече утвърдено лице, независимо от нейните професионални качества и старание, автоматично създава психологическа бариера пред значителна част от фенската база.  Нормално, трудно се  приема промяната и продължава да се  асоциира ролята единствено с предишната изпълнителка-разбирам това, но.
Въпреки тези трудности, сериалът продължава да има своята лоялна аудитория. Феновете са разделени: една част остава вярна на историята, докато други изпитват силна носталгия по началния актьорски състав. Част от  тези промени нарушават  цялостта и първоначалния замисъл на продукцията, което често  кара драгия зрител  да се отдръпнат и да потърсят друго дизи , на което да дадат шанс...

# 224
Проблема е че Къвълджъм страда а пишат образа на Фатих много пасивно все едно не е била Доа в живота му и тия шест месеца не ги е преживял както каза Къвълджъм предната серия.Всякаш любовта им не е била извинете сериала започна с това че се обичат лудо. Десет пъти се разделиха и пак си останаха заедно разбирам да беше чул сцената че не може да му прости Доа. Но не как изведнъж и в леглото в което е спал с Доа на същите завивки прие Башак?
 Ако всичко е заради подигравките които отнесе Доу можеше по друг начин да покажат нещата между Башак и Фатих. Нямам против Серай красива нахакана и всъщност добър човек ще се окаже.Ама все пак тук идва това което ти каза и не е първия случай в който главния си тръгва и дизито продължава без него , но винаги е така. Интересно би ми било щеше ли да е друго ако беше обратното.
Ей затова гледам от една страна още много ме яд на Съла понеже!

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 12:04 от x BlackRose x the guardian team :)

Общи условия

Активация на акаунт