(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 360
  • 737
  •   6
Отговори
# 225
Съла е в правото си да прави каквото си иска. Не е за първи път да се маха от сериал по средата му. Решила е че вече не иска да е в сериала и няма как да и се сърдим. Нито знаем истинската причина нито ще я разберем.

Наистина скръбта на Фатих за тия 6 месеца е меко казано смехотворна. И това беше проблем на Мелзей, че не можаха да накарат наистина Фатих да страда за смъртта на Доа. Защото каквото и да си говорим Доу не може да плаче като хората и го избива на пародия.
Виж как е Къвълджъм вече за пореден епизод тя страда за Доа , вчера и паник атака получи. Ето това е страдащ човек, така трябваше и Фатих да пишат. Но нали на Юналови им се прощава за пореден път и продължиха животите си , а само Къвълджъм продължава да страда и никой не я търси как е, що е, има ли нужда от нещо. Само един или два  пъти Фатих я пита как е , но е крайно недостатъчно за бивш зет. Но няма как да си кривим душата , ако не беше смъртта на Доа , Къвълджъм щеше да е се държи както преди с Фатих.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 12:25 от itshristina

# 226
Те ти показват това но за шест месеца винаги е бил там като е трябвало и заяви
МелЗей ги е бяс на Съла затова и Доа беше непоносима последните серий и затова гледаме това сега. Фатих е от хората които мятат в себе си. Може би имат друго на ум защото трябва да избие някак не погреба само Доа.😉
Истината е че и Джемре му най-важна.

# 227
Че тя Доа винаги си е била непоносима , защото беше правена на маймуна в тези четири сезона. Мелзей съсипаха образа на Доа тотално. Съла дали ще успее да им отмъсти с новия си проект, ще видим. Тя Съла има проблем с Мелзей и решила повече да не играе по техните правила, но не и с Фарук продуцента. Това е разликата.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 12:49 от itshristina

# 228
  • Дубай
Ние няма как да знаем това, Диди-Сериала тръгна със Съла и Доукан, но Съла реши, че е време да прекръти... Не е виновна Башак,не е виновен Доукан...
Меко казано отговорност носят сц.

# 229
Ние няма как да знаем това, Диди-Сериала тръгна със Съла и Доукан, но Съла реши, че е време да прекръти... Не е виновна Башак,не е виновен Доукан...
Меко казано отговорност носят сц.

Ама нали се сещаш че не всеки мисли като теб и мен.

# 230
Е и аз така мисля, нали това казвах и преди. Сценаристите са виновни за всичко. За новия епизод- пълна скука! Епизода на Салкъмчето!  Пембе ряпа да яде пред тоя "дявол с ангелско лице" ! Joy Най после Чимен да каже нещо умно , не че това ще промени нещо в напъните и да повтори съдбата на Доа.

# 231
аз не мисля че чимен и емир ще имат някакво бъдеще. ако кажем че това е края на сериала без нов сезон за кога да се женят. салкъма не я ли виждаш че мрази чимен.

ще ми е интересно ще направили обичая Къвълджъм за кемалчо или ще откаже.

# 232
аз не мисля че чимен и емир ще имат някакво бъдеще. ако кажем че това е края на сериала без нов сезон за кога да се женят. салкъма не я ли виждаш че мрази чимен.

ще ми е интересно ще направили обичая Къвълджъм за кемалчо или ще откаже.
А тя Пембе да не би да обичаше Доа? Не е казал Емир, не се е оженил, а може и тайно, на гръцките острови! Joy Що да няма време, те в тоя сериал времето за нищо го нямат. Щом ожениха Апо и Фатих скоростно, що да не оженят и Емир и Чимен, та да гледаме сеира на Салкъмчето. Joy А за Кавълджъм и Омер нямам очаквания, там има нещо което не знаем. Head Band Общите им сцени от последния епизод бяха направени от изкуствен интелект,  те са били на километри. Head Band

# 233
и ти си права.

аз не мисля че има път обратно за омер и къвълджъм. твърде много похабиха единствената останала нормална двойка. сценаристите са съдисти няма друго обяснение. може пак външна намеса да има. няма да е за първи път. очаквам бадето да каже че е бременна и да се приключва. даже да гръмват омер няма да ми е жал за това което той направи на нея чисто емоционално и психически. това не е мъж, това е боклук и последния епизод си пролича. жалко че направи точно него баща. малчо не заслужава такъв баща.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 20:03 от itshristina

# 234
Аз все още не мога да си обесня реакцията и спрямо женитбата на Фатих. ;д
Чимен никога не ме е кефила и актрисата не е нещо особено.
Успех на Съла наистина влиза в Док като партньорка на Ибо Челиккол.

# 235
е какво да каже. Grinning Grinning къво не знае че бившия и се замесил в мафията и затова го отнася Фатих който все още не знае че е забъркан в пумията на чичо си.

# 236
Хрисе то и за Гььоркем тогава първо чичо после племенника ама сега поне не е така. ;д
Йомер кога го цапардосаш все му е късно откакто е излезнал от пандиза прави глупост до глупост.

Зад кадър

# 237
така е , но пак е замесен фатих по един или друг начин Grinning

# 238
така е , но пак е замесен фатих по един или друг начин Grinning
Ако не е Фатих какво ще прави Йомьо по темата с порцията с....не знам.;д

# 239
хикмет му забърка тази каша. даже и на сватбата се появи и всички в шок Grinning

Общи условия

Активация на акаунт