(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 550
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Ама как виждате Башак и бившия се срещат тайно от Фацо? Каква ревност? То договорка имат тя един вид я нарушава.

# 256
е той ще е гост звезда. Grinning

# 257
е той ще е гост звезда. Grinning
Човека се надява ,че са заедно като гледам Башето не е много съгласна по темата.

# 258
нищо ново под слънцето. Grinning

брей ти да видиш баръш е споделил промото от профила на  фарук бей. нещо явно не е наред че да го прави. преди не го е правил.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 22:15 от itshristina

# 259

Това е явно обща снимка, преди първия Кемал да си тръгне.
Щеше да е хубаво този сезон да има повече такива моменти, но уви.

# 260

Това е явно обща снимка, преди първия Кемал да си тръгне.
Щеше да е хубаво този сезон да има повече такива моменти, но уви.

да щеше, но уви не стана.
както казахте това е чисто нов сериал. нищо общо със сезон 1 и 2. Никои от оригиналния каст не остана, освен Ево и Баръш и Доу. Фейза не я броя щото ми е противна.

Яд ме е че разделиха отново Йомер и Къвълджъм за пореден 4ти път. Вместо да гледаме как се справят с бебчо и техния живот, направиха безинтересен с история за блъснато момиче, Йомер мислещ че той го е направил. Къвълджъм която нямаше как да си промени принипите. Скок с 6 месеца, Йомер който се замеси с мафията , нае си мома асистент , но вече мачка чаршафите с нея. Вече я кани на семейни срещи, мрази майката на детето си, обвинява я за всичко. Както се вижда чисто нов сериал. Вече нищо не ме изненадва. Дано се срине още повече сериала и без това хората се махната от него. вече няма влияние в соц. мрежи както бе преди.

# 261
# 262
  • Пловдив
Аз явно съм прекалено задръстена за разкрепостена Турция. Секретарката да живее с шефа и да се разкарва по дантелена пижамка в дома му. Посред нощ.

# 263
Доживяхме и това да видим ама тъй е сами си го направиха....

# 264
Аз явно съм прекалено задръстена за разкрепостена Турция. Секретарката да живее с шефа и да се разкарва по дантелена пижамка в дома му. Посред нощ.

не си само ти. омерчо ще си намери майстора, но цената може да плати къвълджъм. за дясна ръка бадето направо се самонастани при него. много за дясна ръка Grinning

# 265

Е те тука съм съгласна с ИИ ! Heart

# 266

Е те тука съм съгласна с ИИ ! Heart
Баба ми вече ме кара да го пусна за 3ти път много и хареса. ;д
Шест пъти обясних че не е истинско но тя си го гледа с удоволствие.

# 267
Ево и Баръш също трябваше. Ево има страхотен глас

# 268
Абе, баш си е истинско, това е истината за сериала- началото и края ! Heart Ох, недей , че пак се настройвам срещу Съла! Макар, че може би изобщо вината не е в нея, но все пак трябваше да потърпи, феновете щяха да я реабилитират! Heart Еми яд ме е за съсипания сериал.

# 269
Ево и Баръш също трябваше. Ево има страхотен глас
Още не са похарчени тихо да не ме чуят опазил Бог.

Абе, баш си е истинско, това е истината за сериала- началото и края ! Heart Ох, недей , че пак се настройвам срещу Съла! Макар, че може би изобщо вината не е в нея, но все пак трябваше да потърпи, феновете щяха да я реабилитират! Heart Еми яд ме е за съсипания сериал.
В случая са виновни Фейза и Доу ,че не я прежалил сигур нямам друго обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт