(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 566
  • 741
  •   3
Отговори
# 270
Може да е 3 в 1. Доу, Фейза и майка и. 😁

Но щом толкова бързо си е намерила нов проект с познат режисьор, явно вината може и да е друга. Но определено и развалиха тотално образа, въпреки раздели и събирания. Нито завърши, нито стана зъболекар Доа.

# 271
Бясна съм на Съла ама не мога да я намразя и да ми се иска да я оскубя ,че ми развали вкуса на сериала а в тоя случай трябва да се ядосвам и на Доу ,че го...на сета.
Точно Пипи няма да забравя вълнението на Фатих като чу ,че Доа е бременна и мечтите им да изградят семейство.

# 272
Когато сложиш лични и професионални отношения на работно място винаги има губещ и винаги ще има скандали. Отделно и Фейзата не помогна в техните отношения като ги изпортваше пред репортерите и наливаше масло в огъня.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 21:14 от itshristina

# 273
# 274
Сладури, ще ми липсват да ги гледам с малчо. Cry

# 275
Хрисе и новото бебе е много хубаво но ако сменят Кумсал и аз ще пищя много.
Айде отивам си гледам ДФ ,че Шербо почна.

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 22:03 от x BlackRose x the guardian team :)

# 276
така е, но като свикнеш с някого не искаш да го сменяш. тъпия скок във времето е виновен.

# 277

Тази вечер май ще ги подпали Гьорчето.

# 278
Кемалчо сега повече прилича на майка си. 😍

# 279

Башак и Фатих сключват брак след церемонията, но една много горчива случка оставя отпечатък върху сватбата. Майката на Башак затваря очи завинаги.

Тунджай и Башак преживяват огромна болка, но семейство Юнал не ги оставя сами. Фатих също проявява изключително разбиране към Башак.

Връзката между Чимен и Емир върви по пътя си, но Чимен е разтърсена, когато вижда на ръката на Хаят гривната, която е купила на Салкъм за подарък. Въпреки че Чимен се опитва да поиска сметка, Салкъм намира начин да се измъкне от ситуацията.

Ниляй продължава да притиска Нурсема относно човека, с когото си пише съобщения. Най-накрая Нурсема се предава и я предупреждава, като настоява темата да остане между тях.

Йомер, който се сближава с Баде в момент на слабост, се споразумява с нея, че този въпрос никога повече няма да бъде отварян, но Баде няма намерение да седи със скръстосани ръце.

Башак започва да живее в дома на съпруга си по настояване на Тунджай. Въпреки че не е особено щастлива, опитва се да се справи. Въпросът да спи в едно и също легло с Фатих води до сериозни проблеми между тях. Но пред Башак ще има още много по-голяма беда.

# 280
Бадето опасна Grinning Grinning ще съсипе празника на Кемалчо сигурно Grinning
Дано Къвълджъм удари шамар на Йомер Grinning че да ми е кеф

# 281
Хриси има ли смисъл да си хаби ръцете???😌
Пак ще има линчове след епизода усещам.🤣

# 282
що не Grinning Grinning малко му е на него. ако трябва тя да извика момчета да го пребият Grinning
Нилай ще действа, сигурно ще каже чичо ще се жени ли , ще правили дете на тая. Фатих ще ми е интересен ще защити ли чичо си Grinning

# 283
Абе аз се чудя кой ще дойде на мястото на Емрах трябва да оженим и Ниляй. Дано Асил да не е печалившият. ;д

# 284
Не мисля че някой ще иска да е редом до Нилай. Да не са луди. Пък отделно Фейза изглежда и е добре на нея.

Общи условия

Активация на акаунт