(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 591
  • 741
  •   2
Отговори
# 285
Не мисля че някой ще иска да е редом до Нилай. Да не са луди. Пък отделно Фейза изглежда и е добре на нея.
Има хора които искат Фатих и Ниляй това и на майтап да е не го ща.. ;д

# 286
Симпатяги Heart Eyes

явно ще е сцената с обрязването на Кемал

# 287
Доу нещо се е повишил снимайки екипа през колата.

Това са нови май

# 288
колко е сладък кемалчо. еха какво празненство. дори за апо джуниър нямаше такива фанфари. Grinning Grinning големия минус че това нещо Салкъма го е направила. Къвълджъм не би направила такава организация. Grinning Grinning Дори и Алев ако беше жива

Кемал сега чичо ли се пада на Апо jr??

# 289
Хах ми че тя и Джемренце е на мини Алев. ;д

# 290
Оказа се е че бебе джан(стария кемал) неговото семейство са заминали за чужбина затова е трябвало да бъде сменен.

# 291
Спойлер:Фатих, Башак, Зюхал и Ердал излизат на вечеря.

Ердал е човек, с когото Фатих работи и смята за приятел социално.

Зюхал, съпругата на Ердал, подпалва масата с донякъде тактичните си забележки...

И после е нашата Бусе...
Много красиво момиче. Толкова много, че Башак започва да ревнува Фатих заради Бусе.

# 292
Алев малката да не я застреляха в Космоса, Апо забрави за нея май?

# 293
беше при къвълджъм и сюмнез за малко я дадоха миналия епизод.

все едно апо няма дете. срамота.

# 294
А като вземем предвид какви спорове създаваше за това дете.... Салкъмчето излезе голяма измамница обаче, подмолно си действа и върти всички вкъщи. Башак изглежда е спокойна, да видим като се нанесе у Апови какво ще стане Sweat  (Липсва ми Гьоркеммммм)

# 295
И на мен колкото и странно да е Гьоркем със Сълкъма щяха да са огън Grinning Grinning

Алевчето ако беше останала при Къво щеше в пъти по-добре да е.

Остави Сълкъма страшно много ме дразни и че се намесва в неща където не и е работата. Опитва се да дразни още повече Къвълджъм и да направи така Бадето да е явно новата жена на Омер. За Чимен няма да говоря там положението е толкова смешно.

# 296
В случая на Чимен я разбирам, имат толкова различни животи, че по-добре да се разделят и тя доста явно показва, че не я иска. Чимен да бъде разумна и да бега. Но за сюнета да, малко не и работата там. Но той Омер като мачка така Къвълджъм какво останало за семейството му.

# 297
Проблема е че Омер каквото и да става неговото семейство (апо, фатих ) винаги ще ги защитава, но когато става дума за Къвълджъм той ще я третира като боклук нищо че детенце му роди. Омер никога не е имал мнение и винаги е бил на втори план ( при апо и т.н). Толкова болка неговото семейство направиха на Къвълджъм и нейното семейство(Алев умря , Доа умря , едното бебе и то почина). Много правилни думи тя му каза в епизод 1 от новия сезон.
Колкото и различен да е уж Омер той ще си остане един от тях и техните традиции (апо, фатих и т.н)

# 298
https://www.instagram.com/stories/seraykaya/?hl=en

Серай в караваната.

Добро утро в Шербо дей.

# 299
Блеки видя ли сторито на Доу 😱😱

Общи условия

Активация на акаунт