(5) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 13 747
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Аз години наред се чудя каква е тази извратена концепция.... хем непрофесионални певци се явяват, хем има жури, които ги правят на две стотинки! Да вземат пример от нашите тв, да пущат концерти или пък музикални предавания и да се свършва. Има толкова талантливи новоизгряващи звезди, тъкмо ще им се даде път!

Чекайте да ви поздравя с нещо, което излезе скоро на английски. Имат същата и на турски. Тези момичета имаха забрана заради облекло и танци на концерт, спряха им концертите, наложиха им подписка, забрана за извън страната. За малко да ги приберат вътре.
Скрит текст:

# 331

Добро утро! Да видим какво ще ни донесе последният фрагман за 2025г. днес
Хубав ден момичета!

# 332
Дано днес го пуснат , но вече не както преди и може и утре да е. Иначе нищо ново не очаквам да дадат. 😁

# 333
  • Пловдив
https://www.facebook.com/share/v/1Cvmnfb48g/?mibextid=wwXIfr

Това ли е? Опитват се да прокарат отново образа на Пембе с тази Салкъм. Онова нещо синът и, същински Фатьо, поне за сега. Какво стана с бинтованото момиче или в техен стил, вкарват сюжет без идея за развитие.

# 334
бинтованото момиче засега я няма, няма офиицално потвърждение дали ще бъде "съживена Доа".

Жалко за Кемал. Празненството му е провалено от баща му и любовницата му и фатьо и башак с техния измислен брак. Отделно май Чимен и Емир май и те ще се женят??

# 335
Башак за чокото ще я хвана и ще помета вилата на Юналови с него.

Фатих:Аз съм мъж на толкова години само в стаята ми не беше ровено и това се случи.
Салкъм:Аз уважавам всички да уважавам ви ,но не мога да преглътна наглоста.
Ниляй:Чимен въобще не е такава за каквато я мислите. Беше се забулила заради бившият си мъж.
Къвълджъм:Тези хора са ужасни.Очаква те много тежък живот Чимен.
Емир(не съм сигурна дали е той)- Ако ще предлага дъщеря си богаташ ли щеше да избере или бедняк?
Елиф:Според мен човека много ме харесва.
Салкъм:Нурсема е пострадала от тях ако Асил каже ,че я иска тичешком ще иде още днес.
Асуде:Какви ги въртиш ти чудно ми е...
Фатих:Човека е проникнал между нас за да си отмъсти за баща си.
Салкъм:Малко се очудих.
Къвълджъм:На кое?
Салкъм:Не ми приличахте на жена която да даде дъщеря си на женен човек и да позволи да я направи негова кума. Наистина много се очудих.Страшно се шокирах!
Мурат: Бракът на Башак и Фатих не е истински.

# 336
май мелзей ще са по-зле и от сценаристите на рибарчето. Grinning

омер ще се жени за бадето. падам. по-жалки не могат да бъдат мелзей.

# 337
Девойчето все повече се доказва че е с дебел чован от връзки нали викаха ме била новата на Доу🤣

Сълето 😍

Ново с Доукан.

Принцес 😍

Днеска трябва да излезнат снимките и озета.

# 338
то се оказала че тя следи мъжо на съла Grinning

явно се мазни на фейза да остане. няма отърване от нея. ще стой до края.

# 339
Той кандидат мъжо😏 го следяха всички почти то и заради неги сме на това дередже
Впрочем Фейзата ще е черешката 🤣🤣🤣
Имам сведение че ще има и пети сезон.

# 340
Честита Коледа!
Бъдете здрави и много щастливи.

Фейза в коледното Гласът на Турция

https://x.com/i/status/2003766715541602781

Бива ли тая женица на всякъде да канят, то бива бива ама прекалено е. Направо се държи на сцената като някоя необуздана кобила с извинение. Но това си е мое мнение .

# 341
Добро утро момичета!
Весела Коледа! Живи , здрави вие и всички около Вас.

Фейзато ще я коментирам на НГ то цялото жури се е обърнало гледам само за Доукан бяха плюнки и критики.

# 342
Честита Коледа на всички.
Бъдете живи и здрави. Аз имам и имен ден така че и черпя виртуално 😁

За фейзата няма да коментирам. Тя си е за подигравка.
Вчера не пускаха озет може и днес да не пуснат защото се знае какво ще става. И пак потърпевша ще е Къвълджъм. 😭

значи бадето почва с бомбата и бившия на башак довършва започнатото.

Споделям кадър на Еврим и бебе мусти (кемал) 😍

Ево и Селин 😍

еврим и баръш Heart Eyes

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 12:33 от itshristina

# 343
Башак, макар първоначално да не обръща голямо внимание на факта, че трябва да се изправи срещу бившия си приятел, след няколко пъти в същата ситуация започва да се напряга леко. Абдулах, след като проучва миналото на Асил, се сблъсква с голяма изненада. Първо споделя това с Фатих, а след това пита Асуде дали знае. Салкъм започва бавно да се намесва в живота на всички в къщата. Особено Башак се дразни много от това и го изразява на глас. Къвълджъм, макар и без желание, под натиска от всички най-накрая се съгласява да се направи обрязване на сина ѝ. Салкъм и Баде се заемат с организирането на сватбата за обрязването. Ниляй, след като взема разрешение от Абдулах, заедно с майка си започва да действа, за да отвори магазинче за подаръци. Чимен и Емир отново са се скарали заради Салкъм. Сега вече разбират, че самата им любов един към друг не е достатъчна. Тържеството за обрязване  на сина на Йомер и Къвълджъм събира всички заедно. Но първо изповедта от Баде, а след това и от Башак оставят трайна следа в тази вечер.

Хриси ❤ бъди ни жива и здрава и всичко най-хубаво ти желая!

# 344
Благодаря блеки. Да ти се връща и на останалите тук колкото и да са. Christmas TreeChristmas Tree

Общи условия

Активация на акаунт